Булат се огласио послије скандала

Према писању црногорских медија, пјевач Марко Булат приведен је у полицијску станицу у Бару због наводног посједовања извјесне количине наркотика.  

Забава 20.08.2017 | 19:31
Булат се огласио послије скандала
Полиција је, према писању црногорских "Вијести" привела Марка, а његова супруга је преузела кривицу на себе. Пошто је ријеч о мањој количини опијата, пуштени су обоје, а против Марије би требало да буде поднијета прекршајна пријава.

Булат се огласио поводом цијелог догађаја и дао свој коментар.

"Истина је да је била рација, а није истина да је било каква дрога нађена код нас. Ја пјевам, ја радим- мој наступ, каква дрога. Не постоји дрога никаква, али да би се зачинила рација, морају да се пишу и те ствари, шта да вам кажем. Никад у животу нисам користио дрогу. Кад год хоће, могу да идем на провјеру, да се тестирам и ако покаже да сам чист, они мени нека дају 500 евра, а ако покажу да сам користио било какву дрогу, ја њима 10.000 евра. Овај пут то важи и за мене и за моју жену", тврди Булат, који додаје:

"Ма какви, читао сам то и не вјерујем својим очима. Нећу да коментаришем то уопште. Стан ми је отворен 24 сата, нека упадну кад год хоће и идемо да дамо урин. Не знам шта друго да кажем, немам рјешење", изјавио је пјевач.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар