Меланија Трамп на удару критика

Од момента када је њен супруг Доналд Трамп постао амерички предсједник, Меланија Трамп је стављена под оштру лупу јавности.

Забава 18.08.2017 | 10:44
Меланија Трамп на удару критика
Осим што су тумачили Меланијин однос са супругом, свјетски медији обожавају да се баве њеним стилом, тачније новцем који прва дама издваја за своје креације.

Ипак, они нису могли ту ништа да јој замјере, јер је познато да бивша манекенка има одличан модни укус, те да никада не гријеши.

Осим префињених хаљина А кроја и женствених блуза, Меланијин омиљени аксесоар су вртоглаво високе штикле и то оне које потписује славни креатор Кристијан Лобутин.

Управо су њене омиљене ципеле разлог због кога се Меланија нашла на тапету. Овог пута критике се нису односиле на цијену ..

Наиме, критичари сматају да их Меланија носи како би се свидјела свом супругу, јер у њима изгледа атрактивније, а споменуте су и остале жене из породице, које се такође не одвајају од таквих модела.



"Срж мог посла посвећен је задовољавању мушкараца, а не жена", својевремено је изјавио славни дизајнер, а то је било довољно да покрене критике.

Први је са писањем кренуо магазин Њузвик који је истакао њихову неудобност.

"То су ципеле које просјечна жена може поднијети само неколико сати током венчања, пре него што их баци, зајеца и почне да масира стопала", гласио је њихов коментар.

Након овог чланка, огласио и познати модни уредник, пријатељ прве даме, Андре Леон Талеј, који је истакао да Меланију не виђамо у равним ципелама јер она још од тинејџерског периода носи штикле.

Осим тога, Андре додаје да у њима свака жена изгледа добро, јер овај модел издужује фигуру и ствара фантастичну силету.

Лијепу Словенку углавном виђамо у штиклама од 10 и 12 центиметара, а модел "Со Кате" јој је омиљен, каже Андре и додаје да Меланија има чак 22 пара штикли Кристијана Лобутина, које је купила прије него што је ушла у Бијелу кућу.

Магазин Њузвик је отишао корак даље те саопштио како су вртоглаво вртоглаво високе штикле симбол мушке моћи, те слабост коју конзервативне жене морају култивисати у патријархалном окружењу.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

18.08.2017 10:47

Добра Меланија ко запета пуска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опаа

19.08.2017 18:46

А гдје су заврсиле оне златне ципеле од насег дизајнера сто јој је послао кад буде долазила у РС да их обуце .Имали игдје и једно мјесто гдје се нисмо обрукали

ОДГОВОРИТЕ