Melanija Tramp na udaru kritika

Od momenta kada je njen suprug Donald Tramp postao američki predsjednik, Melanija Tramp je stavljena pod oštru lupu javnosti.

Zabava 18.08.2017 | 10:44
Melanija Tramp na udaru kritika
Osim što su tumačili Melanijin odnos sa suprugom, svjetski mediji obožavaju da se bave njenim stilom, tačnije novcem koji prva dama izdvaja za svoje kreacije.

Ipak, oni nisu mogli tu ništa da joj zamjere, jer je poznato da bivša manekenka ima odličan modni ukus, te da nikada ne griješi.

Osim prefinjenih haljina A kroja i ženstvenih bluza, Melanijin omiljeni aksesoar su vrtoglavo visoke štikle i to one koje potpisuje slavni kreator Kristijan Lobutin.

Upravo su njene omiljene cipele razlog zbog koga se Melanija našla na tapetu. Ovog puta kritike se nisu odnosile na cijenu ..

Naime, kritičari smataju da ih Melanija nosi kako bi se svidjela svom suprugu, jer u njima izgleda atraktivnije, a spomenute su i ostale žene iz porodice, koje se takođe ne odvajaju od takvih modela.



"Srž mog posla posvećen je zadovoljavanju muškaraca, a ne žena", svojevremeno je izjavio slavni dizajner, a to je bilo dovoljno da pokrene kritike.

Prvi je sa pisanjem krenuo magazin Njuzvik koji je istakao njihovu neudobnost.

"To su cipele koje prosječna žena može podnijeti samo nekoliko sati tokom venčanja, pre nego što ih baci, zajeca i počne da masira stopala", glasio je njihov komentar.

Nakon ovog članka, oglasio i poznati modni urednik, prijatelj prve dame, Andre Leon Talej, koji je istakao da Melaniju ne viđamo u ravnim cipelama jer ona još od tinejdžerskog perioda nosi štikle.

Osim toga, Andre dodaje da u njima svaka žena izgleda dobro, jer ovaj model izdužuje figuru i stvara fantastičnu siletu.

Lijepu Slovenku uglavnom viđamo u štiklama od 10 i 12 centimetara, a model "So Kate" joj je omiljen, kaže Andre i dodaje da Melanija ima čak 22 para štikli Kristijana Lobutina, koje je kupila prije nego što je ušla u Bijelu kuću.

Magazin Njuzvik je otišao korak dalje te saopštio kako su vrtoglavo vrtoglavo visoke štikle simbol muške moći, te slabost koju konzervativne žene moraju kultivisati u patrijarhalnom okruženju.

Izvor: Alo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joja

18.08.2017 10:47

Dobra Melanija ko zapeta puska.

ODGOVORITE
Name

opaa

19.08.2017 18:46

A gdje su zavrsile one zlatne cipele od naseg dizajnera sto joj je poslao kad bude dolazila u RS da ih obuce .Imali igdje i jedno mjesto gdje se nismo obrukali

ODGOVORITE