Открили детаље скривене везе

Тајна веза Ане Севић и Александра Вуксановића очигледно ће највише уздрмати брак пјевачице и Дарка Лазића јер је Лукас свој брак већ окончао.

Забава 18.08.2017 | 08:01
Открили детаље скривене везе
Ана и Лукас не само да су варали своје друге половине, већ су то радили наводно у кревету гдје су претходно вече са њима водили љубав.

''Лукас и Ана виђали су се једном мјесечно, и то углавном када је њему одговарало. Он је тада увелико био у браку са Соњом док је Севићева уживала у вези са Дарком Лазићем. Међутим, то их није спријечило да уплове у авантуру која је била физичке природе, мада се Ана убрзо заљубила. Није хтјела да остави Дарка јер је са њим имала будућност док је Лукас њој све вријеме јасно стављао до знања да од њега ништа више од повременог уживања не може да очекује'', каже извор упућен у њихов однос и додаје:

''Сваки пут када би је Лукас позвао, Ана је успијевала да одложи остале обавезе или избегне Дарка да би се видела са старијим колегом. Међутим, да ствар буде гора, она је Лукаса позивала да дође у стан гдје је тада боравила са Лазићем, али искључиво када је Дарко имао наступе ван земље. Неријетко су се виђали и у хотелским собама.



Вуксановић је уживао у времену које је кријући проводио са Севићевом, а за њихову везу знали су и многи пјевачи са естраде, што данас Дарка посебно боли. Да се разумијемо, није ни он светац. Опште је познато да је он њу све вријеме варао, али далеко од Србије, зато је бијесан што је она њему набила рогове са Лукасом, а он је са њим био супер кад год су се срели или били на наступу заједно. Сада је љут и на оне који му то нису рекли, а са којима је у добрим односима'', каже извор и открива да је Севићева постала посесивна:

''Ана се врло брзо заљубила и тражила је да се виђају чешће, чак су и у Црној Гори имали љубавно гнијездо у којем су проводили сате скривени иза зидова. Када су били раздвојени, она му је слала голе фотографије у различитим позама јер је знала да он то воли. Она се сада боји да те фотографије не испливају у јавност или да не дођу до Дарка зато што би то онда био потпуни пакао за њу.

Она њега све вријеме убјеђује да са Лукасом није имала ништа, те да поруке које су процуриле у јавност нису њене, али у вјеродостојност фотографија не би могла да га убједи. Дарко не вјерује у њено правдање, али оно што га још више боли јесте то што се та веза није завршила прије њиховог брака, већ вјерује у приче да се Ана са Лукасом виђала и претходних мјесеци након што је он оставио Соњу'', каже извор.

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Целинац

18.08.2017 06:08

Па ста има везе цура,воли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кал

18.08.2017 06:38

Дебеле паре узимате мора се негдје и платит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туп

18.08.2017 06:51

Овдје свако сваког, помало ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxо

18.08.2017 11:32

Да је богдом висе ко Ана да и остали имају неких радости у зивоту јер данас само код њих има љубавница за раднике само десанка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гранд

18.08.2017 14:00

Ана Шевић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каубој

18.08.2017 14:10

Овај мислио да је оженио жену кад оно кобила за јахат

ОДГОВОРИТЕ