Цеца на тајној вечери у Будви

Певачица и њена наследница у вечерњим сатима изашле су из свог стана у Бечићима и упутиле се ка ресторану у Будви, у који долази само одабрана клијентела.

Забава 28.07.2017 | 21:38
Цеца на тајној вечери у Будви
Крилатица “гледај мајку, бирај ћерку” не важи када су у питању фолк дива Светлана - Цеца Ражнатовић и њена наследница Анастасија јер када су заједно тешко је разазнати да је међу њима толика разлика у годинама.

Њих две не само да личе и имају сличну грађу, већ и у провод иду заједно, па делују као другарице или сестре.



Цеца је у више наврата говорила како је са својом децом остварила пријатељски однос, али да се у сваком тренутку зна ко је ауторитет у кући. То их не спречава да се заједно спремају и шминкају, па отисну у ноћни провод.



Наша екипа усликала их је у вечерњим сатима како излазе из стана који се налази на периферији Бечића, а који је ексклузивно откривен у јучерашњем издању “Блиц пулса”. Како до њиховог тајног скровишта нема поплочане стазе, Анастасија је придржавала Цецу како би у штиклама лагодније ходала по ливади испред.



- Анастасија је све време држала Цецу за руку док су их са оближњих прозора пратили знатижељни погледи. Цеца је блистала у црвеној хаљини припијеној уз тело, а ципеле у принту леопарда ускладила је са торбом. Раме уз раме поред ње стајала је Анастасија у црној хаљиници и тешко да се могло оценити која боље изгледа - каже наш извор који се затекао на лицу места, а у прилог његових речи говоре и наше фотографије.



Цецу и Анастасију на улици је чекао возач у белом џипу у који су ушле, након што су се поздравиле са пријатељицом, и отишле у град.

- Цеца иначе не воли да излази, али је Анстасија увек убеди када су заједно на мору да изађу. Оне су ту ноћ отишле у један ексклузивни ресторан у Будви. За ово место зна мали број људи јер је ресторан скривен и непристипачан свима, па у њега долази само одабрана клијентела, углавном по препоруци. То је мирно место са дивним погледом на море, баш онакво какво Цеца воли. Певачицу често Анстасијине другарице убеђују да крене с њима у провод, али им још није пошло за руком да она пристане - кроз осмех прича наш извор.

(Блиц)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Зајебант

28.07.2017 21:00

Ма ја бих њих обе повалио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бежи бре!!

28.07.2017 22:29

То ти је модернији тип проституисања и ништа више ни мање од тога.Балкан је ово какав џет сет какви бакрачи .Сељобери обукли одијела и ставили кравате,смркцу,рокцу,пљују,смрде и прде а као они елита нека.

Name

лизо

28.07.2017 23:28

са апетитом

Name

мрсоје

29.07.2017 04:38

И тата би сине

Name

ре Бежи бре

29.07.2017 05:13

А ти се као дружиш са њима па знаш

Name

Бансхее

29.07.2017 02:39

Бас су "слатке", и "елегантне". Фотографије све говоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милф

29.07.2017 06:46

Штета је да такве даме проводе дане без мушког друштва

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

29.07.2017 07:24

Нигдје нисам пронашао текст о младим физичарима из Србије који су постали свјетски прваци,али зато који год сајт да отворим из њега искаче Цеца,Дара,Лукас и остали интелектуалци... Зато и јесмо држава и народ какви јесмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тацно

29.07.2017 09:35

Не треба завидити особама које су се на рацун сељацке опулације обогатиле. Да ли је за Србијанце сва врлина у сексу и парама? Мислим о мојој мајци коју су такви лесинари мрцварили десетљецима. Била је превисе старомодна, а они искварени мислили и говорили те да је била конобарица, курва итд. Ниста није била осим сувисе пристојна. Требала је дупе да показе ко Стандза, Цеца и да скаце у крвет когод наидје. То је србијанска култуРА.