Ceca na tajnoj večeri u Budvi

Pevačica i njena naslednica u večernjim satima izašle su iz svog stana u Bečićima i uputile se ka restoranu u Budvi, u koji dolazi samo odabrana klijentela.

Zabava 28.07.2017 | 21:38
Ceca na tajnoj večeri u Budvi
Krilatica “gledaj majku, biraj ćerku” ne važi kada su u pitanju folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović i njena naslednica Anastasija jer kada su zajedno teško je razaznati da je među njima tolika razlika u godinama.

Njih dve ne samo da liče i imaju sličnu građu, već i u provod idu zajedno, pa deluju kao drugarice ili sestre.



Ceca je u više navrata govorila kako je sa svojom decom ostvarila prijateljski odnos, ali da se u svakom trenutku zna ko je autoritet u kući. To ih ne sprečava da se zajedno spremaju i šminkaju, pa otisnu u noćni provod.



Naša ekipa uslikala ih je u večernjim satima kako izlaze iz stana koji se nalazi na periferiji Bečića, a koji je ekskluzivno otkriven u jučerašnjem izdanju “Blic pulsa”. Kako do njihovog tajnog skrovišta nema popločane staze, Anastasija je pridržavala Cecu kako bi u štiklama lagodnije hodala po livadi ispred.



- Anastasija je sve vreme držala Cecu za ruku dok su ih sa obližnjih prozora pratili znatiželjni pogledi. Ceca je blistala u crvenoj haljini pripijenoj uz telo, a cipele u printu leoparda uskladila je sa torbom. Rame uz rame pored nje stajala je Anastasija u crnoj haljinici i teško da se moglo oceniti koja bolje izgleda - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta, a u prilog njegovih reči govore i naše fotografije.



Cecu i Anastasiju na ulici je čekao vozač u belom džipu u koji su ušle, nakon što su se pozdravile sa prijateljicom, i otišle u grad.

- Ceca inače ne voli da izlazi, ali je Anstasija uvek ubedi kada su zajedno na moru da izađu. One su tu noć otišle u jedan ekskluzivni restoran u Budvi. Za ovo mesto zna mali broj ljudi jer je restoran skriven i nepristipačan svima, pa u njega dolazi samo odabrana klijentela, uglavnom po preporuci. To je mirno mesto sa divnim pogledom na more, baš onakvo kakvo Ceca voli. Pevačicu često Anstasijine drugarice ubeđuju da krene s njima u provod, ali im još nije pošlo za rukom da ona pristane - kroz osmeh priča naš izvor.

(Blic)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Zajebant

28.07.2017 21:00

Ma ja bih njih obe povalio...

ODGOVORITE
Name

Beži bre!!

28.07.2017 22:29

To ti je moderniji tip prostituisanja i ništa više ni manje od toga.Balkan je ovo kakav džet set kakvi bakrači .Seljoberi obukli odijela i stavili kravate,smrkcu,rokcu,pljuju,smrde i prde a kao oni elita neka.

Name

lizo

28.07.2017 23:28

sa apetitom

Name

mrsoje

29.07.2017 04:38

I tata bi sine

Name

re Beži bre

29.07.2017 05:13

A ti se kao družiš sa njima pa znaš

Name

Banshee

29.07.2017 02:39

Bas su "slatke", i "elegantne". Fotografije sve govore!

ODGOVORITE
Name

Milf

29.07.2017 06:46

Šteta je da takve dame provode dane bez muškog društva

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

29.07.2017 07:24

Nigdje nisam pronašao tekst o mladim fizičarima iz Srbije koji su postali svjetski prvaci,ali zato koji god sajt da otvorim iz njega iskače Ceca,Dara,Lukas i ostali intelektualci... Zato i jesmo država i narod kakvi jesmo.

ODGOVORITE
Name

tacno

29.07.2017 09:35

Ne treba zaviditi osobama koje su se na racun seljacke opulacije obogatile. Da li je za Srbijance sva vrlina u seksu i parama? Mislim o mojoj majci koju su takvi lesinari mrcvarili desetljecima. Bila je previse staromodna, a oni iskvareni mislili i govorili te da je bila konobarica, kurva itd. Nista nije bila osim suvise pristojna. Trebala je dupe da pokaze ko Standza, Ceca i da skace u krvet kogod naidje. To je srbijanska kultuRA.