Лукас о Соњи ништа ружно

Медији и даље брује о разводу популарног фолк певача Аце Лукаса и Соње Вуксановић, али и о његовом раскиду са 21 годину млађом Браниславом Пашајлијом.

Забава 25.07.2017 | 22:16
Лукас о Соњи ништа ружно
И док Лукас вешто избегава да говори о Бранислави, о Соњи нема ништа ружно да каже, а многи су почели да сумњају да се он заиста разводи.

- Соња је моја супруга, мајка моје деце. Ајде нешто друго да причамо сада. Ја сам сам себи почео да идем на живце, а могу да замислим колико тек људима идем на живце. Мене сада хабају јер су то приче које пију воду. То све сада интересује људе, а ја више не могу да порђем поред трафике, не могу као човек да упалим интернет јер кад год га упалим, ето мене! Не смем фрижидер да отворим јер се бојим да не излетим и из њега - рекао је Лукас у емисији ''Ексклузивно''.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ма

26.07.2017 05:22

Е јеси неки соња, сад је твоја а сад није Соња...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало по мало

26.07.2017 06:42

Стари трик. Привлачење пажње, на уштрб тражености. Ресавска школа од Северине. Мало мало, па се као свађају, мире, не би ли се заказивали наступи И сл. Слажем се с њим, мада ми је лик...тужно је да се писање своди да ли је двоје људи заједно или није И зашто. Искрено, јако тужно. И ко год се слади у том писанију, било би добро да то осјети на властитој кожи.

ОДГОВОРИТЕ