Lukas o Sonji ništa ružno

Mediji i dalje bruje o razvodu popularnog folk pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, ali i o njegovom raskidu sa 21 godinu mlađom Branislavom Pašajlijom.

Zabava 25.07.2017 | 22:16
Lukas o Sonji ništa ružno
I dok Lukas vešto izbegava da govori o Branislavi, o Sonji nema ništa ružno da kaže, a mnogi su počeli da sumnjaju da se on zaista razvodi.

- Sonja je moja supruga, majka moje dece. Ajde nešto drugo da pričamo sada. Ja sam sam sebi počeo da idem na živce, a mogu da zamislim koliko tek ljudima idem na živce. Mene sada habaju jer su to priče koje piju vodu. To sve sada interesuje ljude, a ja više ne mogu da porđem pored trafike, ne mogu kao čovek da upalim internet jer kad god ga upalim, eto mene! Ne smem frižider da otvorim jer se bojim da ne izletim i iz njega - rekao je Lukas u emisiji ''Ekskluzivno''.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ma

26.07.2017 05:22

E jesi neki sonja, sad je tvoja a sad nije Sonja...

ODGOVORITE
Name

malo po malo

26.07.2017 06:42

Stari trik. Privlačenje pažnje, na uštrb traženosti. Resavska škola od Severine. Malo malo, pa se kao svađaju, mire, ne bi li se zakazivali nastupi I sl. Slažem se s njim, mada mi je lik...tužno je da se pisanje svodi da li je dvoje ljudi zajedno ili nije I zašto. Iskreno, jako tužno. I ko god se sladi u tom pisaniju, bilo bi dobro da to osjeti na vlastitoj koži.

ODGOVORITE