Црнадак сутра на састанку у Бриселу

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак учествоваће сутра у Бриселу на Другом састанку Савјета за стабилизацију и придруживање између ЕУ и БиХ на којем ће бити разговарано о претприступним стратегијама након извјештаја Европске комисије за прошлу годину.

Босна и Херцеговина 09.07.2017 | 11:30
Црнадак сутра на састанку у Бриселу
На састанку ће се разговарати и о билатералним односима у оквиру Споразума, а биће размијењена и мишљења о актуелним дешаваљима у БиХ и на западном Балкану, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

Састанком ће предсједавати високи представник за спољну и безбједносну политику ЕУ Федерика Могерини, а делегацију БиХ предводиће предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић.

У делегацији ЕУ биће и генерални директор Европске комисије за европску сусједску политику и преговоре о проширењу Кристијан Данијелсон.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Коле.

09.07.2017 12:15

Господо,уцлањивање свих земаља у ЕУ,под одређеним условима,то знаци да се слазете о увођењу новога свеског поредка,коме се сви противе "народ не обавеставају ста се догађа "када то заврсите ,најпослуснији це додити свога Хадзију ,који це вам кројити гаце , и то негде нап' из тиране где це бити седез.

ОДГОВОРИТЕ