Crnadak sutra na sastanku u Briselu

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak učestvovaće sutra u Briselu na Drugom sastanku Savjeta za stabilizaciju i pridruživanje između EU i BiH na kojem će biti razgovarano o pretpristupnim strategijama nakon izvještaja Evropske komisije za prošlu godinu.

Bosna i Hercegovina 09.07.2017 | 11:30
Crnadak sutra na sastanku u Briselu
Na sastanku će se razgovarati i o bilateralnim odnosima u okviru Sporazuma, a biće razmijenjena i mišljenja o aktuelnim dešavaljima u BiH i na zapadnom Balkanu, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Sastankom će predsjedavati visoki predstavnik za spoljnu i bezbjednosnu politiku EU Federika Mogerini, a delegaciju BiH predvodiće predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić.

U delegaciji EU biće i generalni direktor Evropske komisije za evropsku susjedsku politiku i pregovore o proširenju Kristijan Danijelson.

(Agencije)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kole.

09.07.2017 12:15

Gospodo,uclanjivanje svih zemalja u EU,pod određenim uslovima,to znaci da se slazete o uvođenju novoga sveskog poredka,kome se svi protive "narod ne obavestavaju sta se događa "kada to zavrsite ,najposlusniji ce doditi svoga Hadziju ,koji ce vam krojiti gace , i to negde nap' iz tirane gde ce biti sedez.

ODGOVORITE