Харис Џиновић остаје без виле

Власник луксузне куће у елитном делу Бановог брда у којој певач живи са породицом јесте Горан Бошковић, брат Данице Драшковић, који је одлучио да је прода за два милиона евра. Горан је годинама изнајмљивао вилу Харису Џиновићу, али због дугова које мора да измири приморан је да је прода.

Забава 07.07.2017 | 15:01
Харис Џиновић остаје без виле
- Горан вилу продаје за 2.000.000 евра и одмах ју је ставио на тржиште. Прво је понудио Харису да купи кућу, али фолкер му је рекао да нема толико новца. Бошковић му је потом рекао да треба да се иселе јер он мора да прода кућу. Харис је био у шоку када је то чуо јер су планирали да се још дуго задрже у кући. Пробао је да се договори са бизнисменом, али Горан је остао неумољив - прича наш извор упућен у целу ситуацију.

Иначе, реч је о луксузној вили која је смештена у дипломатском насељу. Вила је комплетно опремљена новим и скупоценим намештајем, поседује просторије за вежбање, више соба, купатила, гостинску собу... Велико двориште је заклоњено од погледа, а од улице га дели висока ограда. Становници тог насеља су 24 часа безбедни јер их чува обезбеђење.

- Оно што је Џиновићима било одлично јесте то што је Баново брдо град за себе, а опет брзо могу да буду у центру. Харису су близу били и тениски турнири у Кошутњаку и готово свакодневно их је посећивао јер је познато да фолкер обожава да игра тенис. С друге стране, Мелина је дуго могла да се опушта у дворишту а да не брине да ће јој било ко реметити мир. Деца су обожавала овај крај и заиста ће им тешко пасти селидба - завршава извор.

Оно што је најгоре у целој причи јесте то што је ситуација са кућом посвађала некадашње добре пријатеље и колеге - Хариса и Сашу Матића.

- Након што је Џиновић Данином брату рекао да не може да плати кућу, бизнисмен ју је за исту суму понудио Саши Матићу. Саша увелико размишља о куповини, а то је толико наљутило Хариса да су се посвађали и сада не причају - открива наш извор.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Драган

07.07.2017 13:25

Чуј, човек продаје своју имовину а подстанар се љути на купца. Свашта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тај Харис је богат као Крез

07.07.2017 15:01

Док је годинама могао плаћати закупнину такве куће! Сигурно има новаца, бар половину, да негдје другдје направи кућу. Јадно је кад сиротиња осјети луксуз и умисли себи штошта!

Name

Богат или не богат

07.07.2017 17:42

Не занима нас ни да ли је богат или није

Name

Математицар

07.07.2017 18:03

Било би боље да је за тај новац купио куцу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порез на имовину

07.07.2017 21:24

У Србији се све плаца. Било му је исплатније изнајмљивати. Намјестај је ваöјда и његов. Зна он ста ради.

ОДГОВОРИТЕ