Haris Džinović ostaje bez vile

Vlasnik luksuzne kuće u elitnom delu Banovog brda u kojoj pevač živi sa porodicom jeste Goran Bošković, brat Danice Drašković, koji je odlučio da je proda za dva miliona evra. Goran je godinama iznajmljivao vilu Harisu Džinoviću, ali zbog dugova koje mora da izmiri primoran je da je proda.

Zabava 07.07.2017 | 15:01
Haris Džinović ostaje bez vile
- Goran vilu prodaje za 2.000.000 evra i odmah ju je stavio na tržište. Prvo je ponudio Harisu da kupi kuću, ali folker mu je rekao da nema toliko novca. Bošković mu je potom rekao da treba da se isele jer on mora da proda kuću. Haris je bio u šoku kada je to čuo jer su planirali da se još dugo zadrže u kući. Probao je da se dogovori sa biznismenom, ali Goran je ostao neumoljiv - priča naš izvor upućen u celu situaciju.

Inače, reč je o luksuznoj vili koja je smeštena u diplomatskom naselju. Vila je kompletno opremljena novim i skupocenim nameštajem, poseduje prostorije za vežbanje, više soba, kupatila, gostinsku sobu... Veliko dvorište je zaklonjeno od pogleda, a od ulice ga deli visoka ograda. Stanovnici tog naselja su 24 časa bezbedni jer ih čuva obezbeđenje.

- Ono što je Džinovićima bilo odlično jeste to što je Banovo brdo grad za sebe, a opet brzo mogu da budu u centru. Harisu su blizu bili i teniski turniri u Košutnjaku i gotovo svakodnevno ih je posećivao jer je poznato da folker obožava da igra tenis. S druge strane, Melina je dugo mogla da se opušta u dvorištu a da ne brine da će joj bilo ko remetiti mir. Deca su obožavala ovaj kraj i zaista će im teško pasti selidba - završava izvor.

Ono što je najgore u celoj priči jeste to što je situacija sa kućom posvađala nekadašnje dobre prijatelje i kolege - Harisa i Sašu Matića.

- Nakon što je Džinović Daninom bratu rekao da ne može da plati kuću, biznismen ju je za istu sumu ponudio Saši Matiću. Saša uveliko razmišlja o kupovini, a to je toliko naljutilo Harisa da su se posvađali i sada ne pričaju - otkriva naš izvor.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dragan

07.07.2017 13:25

Čuj, čovek prodaje svoju imovinu a podstanar se ljuti na kupca. Svašta!

ODGOVORITE
Name

Taj Haris je bogat kao Krez

07.07.2017 15:01

Dok je godinama mogao plaćati zakupninu takve kuće! Sigurno ima novaca, bar polovinu, da negdje drugdje napravi kuću. Jadno je kad sirotinja osjeti luksuz i umisli sebi štošta!

Name

Bogat ili ne bogat

07.07.2017 17:42

Ne zanima nas ni da li je bogat ili nije

Name

Matematicar

07.07.2017 18:03

Bilo bi bolje da je za taj novac kupio kucu!

ODGOVORITE
Name

Porez na imovinu

07.07.2017 21:24

U Srbiji se sve placa. Bilo mu je isplatnije iznajmljivati. Namjestaj je vaöjda i njegov. Zna on sta radi.

ODGOVORITE