Северина оптужује бившег мужа

Певачица Северина Вучковић води борбу за сина, а у једној емисији је открила битне детаље у вези са односом њеног бившег мужа и детета.

Забава 20.06.2017 | 14:13
Северина оптужује бившег мужа
Северина је гостовала у информативној емисији на хрватском РТЛ-у. Она је том приликом открила да јој је бивши вереник Милан Поповић претио да ће јој загорчати живот након што је са њим раскинула везу. Она је потом причала и о томе како се Милан понаша као родитељ.

Певачица је изнела шокантну тврдњу да је Милан хтео да прода фотографије сина Александра.

Када се она породила, Милан је хтео да се зове један часопис и да се понуде фотографије њиховог сина за суму од чак 50.000 евра.

- До треће године Александровог живота Милан Поповић га није видео тачно 18 месеци. Чак је на суду рекао да је мислио да мушкарац није потребан у тој првој години - открила је Северина и навела је да њен бивши није испуњавао обавезе према свом сину.

Осим тога, испричала је да он није био присутан већим делом његовог одрастања.

- Он је пропустио прве зубе, прво ходање, пола Александровог живота - рекла је Северина и додала је да она била упорна у томе да Милан испуњава своју улогу родитеља.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Плиз

20.06.2017 14:05

Престаните с њом, молим вас. Само она има дијете И еx партнера. Друге мајке, са стварним проблемима, никад не добију простор за овакве небулозе, а она са 1000 евра алиментације, присуства од прве године у његовом животу...невјероватно је шта жена ваља. Заборавила да смо сви гледали фотке њих двоје И бебе у колицима. Постоје очеви које не желе ни да виђају своје дијете, неуредно га враћају, не чувају, не дају издржавање, а ви нашли њене небулозе преносити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Офуцана спика

20.06.2017 14:29

Заборавила да је отишла за Хрватску са сином, кад висе није могла, па га И крстила. А онда, није он виђао дијете. Како да га виђа, кад га је одвела? Тад је И кренуо спор. То нигдје не помиње. Не би чудило да И ово искористи за пласман новог спота, као И претходну трудноћу. Какво 1000 евра, двије даје за издржавање. Као да ће бити код непријатеља, а не код свог оца. Шта треба да помислимо? Да му је нови муж бољи отац од његове крви? Он га издржава?