Истрага против Модрића: Лагао у корист Мамића?!

Хрватски фудбалер на "мети" Тужилаштва из Осијека.

Фудбал 20.06.2017 | 10:15
Истрага против Модрића: Лагао у корист Мамића?!
Према писању хрватских медија, Луки Модрићу прети казна затвора у трајању од шест месеци па чак до пет година!

Најбољи тамошњи фудбалер, креатор игре Реал Мадрида, под истрагом је надлежних органа у Осијеку, које има основану сумњу да је некадашњи бисер Динама лажно сведочио на суђењу Здравку Мамићу.

Модрић се терети да је лагао када је сведочио и променио исказ у корист првог човека Динама, са којим је имао потписан грађански уговор од своје 14. године.

Конкретно, тужилаштво сумња да је Модрић лажно сведочио да је потписао анекс уговора са Динамом по ком му припада 50 одсто од трансфера, иако је упозорен да је као сведок дужан да говори истину.

"Испитан у својству сведока, неистинито је исказао да је анекс уговора о професионалном игрању (на основу којег му у случају преласка у други клуб припада право на поделу трансферног обештећења са фудбалским клубом из Загреба у односу 50:50) потписао 10. јула 2004, код потписивања свог првог уговора о професионалном игрању са наведеним клубом, те да је код сваког продужавања професионалног уговора о професионалном игрању са тим клубом потписивао и анекс на темељу којег му припада право на поделу трансферног обештећења", званично је саопштено.

Модрић је због промене исказа био и вређан и на улицама, а навијачи Хајдука из Сплита написали су тим поводом и саопштење.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар