Роналдо: Одлазим! Реал већ спрема замјене...

"Одлазим из Мадрида, одлучан сам, нема повратка назад", објавила су два водећа мадридска спортска листа наводне Роналдове речи. Реал већ спрема замене.

Фудбал 20.06.2017 | 11:00
Роналдо: Одлазим! Реал већ спрема замјене...
Кристијано Роналдо се не шали и апокалиптичне најаве његовог демонстративног одласка из Шпаније, које је објавила португалска "А Бола", нису само притисак на Реал Мадрид и шпанске власти, већ…

...оно што је најбољи фудбалер света чврсто одлучио и око чега не жели више да расправља.

Мадридски листови "Марка" и "Ас", позивајући се на изворе унутар португалске репрезентације која се у Русији такмичи на Купу конфедерација као првак Европе, тврди да је Роналдо саиграчима рекао да "нема шансе да се нешто промени у његовој одлуци да напусти Реал Мадрид".

Претходно, "А Бола" је објавила да је Роналдо имао састанак са председником клуба Флорентином Перезом и да је том приликом обавестио првог човека Реала да не жели више да живи и ради у Шпанији, где се против њега води спор због утаје пореза у висини од око 14 милиона евра.

Незванично, и Реал Мадрид има свог удела у овој малверзацији која је данима тема број један на Иберијском полуострву, а Роналдо наводно сматра да се нашао у проблему са законон пре свега због пропуста који се тичу клуба, не њега лично.

"Одлазим из Мадрида, одлучан сам, нема повратка назад", објавила су два водећа мадридска спортска листа.

"Марка" истиче да у Реалу чине све да се приближе свом најбољем фудбалеру и покушају да га смире, али да од тога неће бити ништа и да ће Роналдо после девет невероватних сезона у белом дресу потражити нови клуб - а помињу се пре свега Манчестер Јунајтед и Пари Сен Жермен.

Иако ЦР7 у уговору има излазну клаузулу од милијарду евра, листови наводе да би Реал Мадрид у новонасталој ситуацији разматрао понуде од око…

...200 милиона евра.

Роналдо има 32 године.

У међувремену, тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан звао је Роналда телефоном и поручио му да не жели да га изгуби, али је питање шта је чуо с друге стране "жице"...

Килијан Мбапе, Пауло Дибала, Роберт Левандовски, Антоан Гризман и Еден Азар фудбалери су којима Реал Мадрид разматра "умањење штете" очекиваним одласком Роналда.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар