Лацио одбио Ливерпулових 28.000.000!

Уз поруку: Сергеј вреди 80. 000. 000 евра! Небескоплави налепили етикету са ценом српском бисеру.

Фудбал 14.06.2017 | 19:30
Лацио одбио Ливерпулових 28.000.000!
Готово ниоткуда појавила се информација да Ливерпул великим корацима граби ка потпису Сергеја Милинковић Савића. Али први човек Небескоплавих Клауидио Лотито решио је да Редсе „саплете“ и заустави њихов трк ка српском бисеру већ на старту.

Римски дневни лист Коријере дело спорт у штампаном издању и тексту под радним насловом “Даље руке од њега” пише да је Лацио одбио понуду Ливерпула од 28.000.000 евра за Сергеја Милинковић Савића и да је Лотито у разговору с емисарима са Енфилда поручио да Србин кошта најмање 80.000.000 евра!

У наставку приче додаје се да Лацио апсолутно нема намеру да прода фантастичног српског играча. Напротив, око њега ће бити конструисан Лацио за следећу сезону.

Информација из Формела одјекнула је гласно широм Европе, а иста је, наводно, натерала челнике Ливерпула да се повуку на Острво и крену у евентуалну реализацију трансфера Душана Тадића, који је однедавно поново на листи жеља.

Што се СМС тиче, продужетак уговора до јуна 2022. године очито није унео никакву откупну клаузулу. Бар се то индиректно може закључити из речи Клаудија Лотита упућених људима из Ливерпула.

С друге стране, Лацио је већ кренуо у офанзиву на прво појачање. У питању је Хакан Чалханоглу, који је такође био на дневном реду лондонских комшија - Арсенала и Челсија. Турчин је на излазним вратима пошто не жели да продужи уговор с Бајером, а како су Аспиринџије поставиле цену на 20.000.000 евра, Небескоплавима се та цена чини као разумна. Чалханоглу је у очима спортског директора Иглија Тареа већ виђен као главно појачање за лето. 

Мада нису у финансијски добром стању, у Лацију ће ускоро моћи да рачунају на новац од продаје Лукаса Биље Милану, можда чак и Кеите Балдеа, а клуб би могао да напусти и Стефан де Фрај. А од потенцијалне продаје поменутог трилинга могло би да буде инкасирано преко 80.000.000 евра. С тим што би Лацио онда био потпуно огољен...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар