Амал Клуни и у породилишту окружена луксузом

Амал Клуни донела близанце на свет у луксузном породилишту у Лондону.

Забава 08.06.2017 | 13:24
Амал Клуни и у породилишту окружена луксузом
ДОЛАЗАК на свет близанаца Еле и Александра - славног брачног пара Џорџа (56) и Амал (39) Клуни изазвао је велику пажњу светских медија. Лепа адвокатица и супруга једног од највећих холивудских заводника родила је сина и ћерку у понедељак у болници "Цхелсеа анд Wестминстер" у Лондону, на приватном одељењу "Кенсингтон wинг".

Новопечена мама је и у породилишту била окружена луксузом о коме многе жене могу само да сањају. Цена апартмана у којем је Амал смештена је вртоглавих 9.100 фунти (око 10.500 евра), открива "Дејли мејл". Свака од 16 соба има засебно купатило, кревете рађене по мери, вај-фај, телевизор и фрижидер. Породиљама у овој болници за доручак сервирају димљеног лососа и шампањац. Али то није све! Ово одељење краси више од 1.500 уметничких дела, а "елитним" трудницама се испуњава сваки хир. Дешавало се чак да женама које жарко желе да слушају омиљене музичаре, у болници организују приватне концерте, због чега је "Кенсингтон" добио надимак "Роллс Роyце" међу породилиштима.

Амал је даноноћно на располагању имала и личну медицинску негу, а њен гинеколог је, између осталих, породио и војвоткињу од Кембриџа Кејт Мидлтон када је на свет донела принцезу Шарлот. Амал Клуни је јуче ујутру, са поклонима за унуке, посетила њена мајка Барија, која је адвокатици била највећи ослонац током трудноће.

ОЧИНСТВО ЈЕ АВАНТУРА

ЉУБАВ славног глумца и црнокосе адвокатице изазива пажњу од првог тренутка. Пар се венчао 2014. године у Венецији, а њиховој свадби у хотелу "Аман" присуствовали су Клунијеви многобројни пријатељи из света познатих. Холивудски глумац је у једном интервјуу пре неколико месеци рекао да ће очинство за њега бити авантура. Видећемо да ли је баш тако!

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар