Џони Деп и Пенелопе Круз у адаптацији Агате Кристи „Убиство у Оријент експресу"

Оно што је изгледало да ће бити раскошно путовање возом кроз Европу, убрзо се претворило у једну од најгламурознијих, најнапетијих и најузбудљивијих мистерија свих времена.

Забава 03.06.2017 | 13:28
Џони Деп и Пенелопе Круз у адаптацији Агате Кристи „Убиство у Оријент експресу"
Настао према роману једне од најпопуларнијих књижевница Агате Кристи, филм „Убиство у Оријент експресу“ преноси причу о тринаесторо странаца заробљених у возу у којем нема невиних.

У возу, сви су осумњичени. Само један човек, тзв. Херкул Поаро, повешће борбу са временом како би разрешио мистерију, пре него што убица поново нападне.

Прошло је више од четрдесет година од оригиналне адаптације чувене мистерије Агате Кристи са Шоном Конеријем и Албертом Финијем у главним улогама, хита који је освојио биоскопску публику широм света. Док је глумац Дејвид Суше постао еквивалент за Херкула Поароа на малим екранима, Кенет Брана је одлучио да направи римејк овог дела на великом платну и то сарађујући са првокласном глумачком екипом.

У главној улози култног Херкула Поароа гледаћемо Кенета Брану, који је истовремено и режисер, продуцент и предводник сјајне глумачке екипе међу којима су Пенелопе Круз, Вилијам Дефо, Џуди Денч, Џони Деп, Мишел Фајфер, Дејзи Ридли и Џош Гед.

Убиство у Оријент експресу у биоскопе широм Србије стиже од 23. новембра.


РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар