Džoni Dep i Penelope Kruz u adaptaciji Agate Kristi „Ubistvo u Orijent ekspresu"

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena.

Zabava 03.06.2017 | 13:28
Džoni Dep i Penelope Kruz u adaptaciji Agate Kristi „Ubistvo u Orijent ekspresu"
Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih književnica Agate Kristi, film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ prenosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kojem nema nevinih.

U vozu, svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek, tzv. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

Prošlo je više od četrdeset godina od originalne adaptacije čuvene misterije Agate Kristi sa Šonom Konerijem i Albertom Finijem u glavnim ulogama, hita koji je osvojio bioskopsku publiku širom sveta. Dok je glumac Dejvid Suše postao ekvivalent za Herkula Poaroa na malim ekranima, Kenet Brana je odlučio da napravi rimejk ovog dela na velikom platnu i to sarađujući sa prvoklasnom glumačkom ekipom.

U glavnoj ulozi kultnog Herkula Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent i predvodnik sjajne glumačke ekipe među kojima su Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli i Džoš Ged.

Ubistvo u Orijent ekspresu u bioskope širom Srbije stiže od 23. novembra.


RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar