Да ли ће га замрзети пола Лисабона?!

Коентрао стиже у Спортинг! Искусни леви бек највероватније долази на позајмицу међу Лавове.

Фудбал 07.06.2017 | 12:30
Да ли ће га замрзети пола Лисабона?!
Спортинг из Лисабона спремио је својеврсну бомбу од које би могла да заболи глава навијаче великог градског ривала Бенфике. Наиме, како преноси добро обавештена А Бола, Фабио Коентрао би од лета могао да понесе дрес Лавова.

Португалски леви бек практично већ две сезоне није у првом плану у Реалу. Ове је одиграо само шест утакмица, а прошлу је провео на позајмици у екипи Монака.

Из тог разлога опција са доласком у Спортинг у овом тренутку не делује као нереална. Два клуба у овом тренуку разматрају модалитет сарадње, односно пре свега могућност да Коентрао дође на позајмицу.

Португалски фудбалер са краљевским клубом има уговор до лета 2019. године, а на стадиону Сантијаго Бернабеу има плату од 2.500.000 евра по сезони.

Спортинг је наравно далеко од финансијске моћи коју има Реал, али ни та ставка не би морала да представља препреку, пошто је шпански великан спреман да плаћа део његове годишње плате и ако оде на позајмицу.

Ствари ће, како наводи А Бола, дефинитивно бити јасне следеће недеље, јер је у овом тренутку челницима Реала приоритет финални меч Лиге шампиона са Јувентусом који се игра у суботу у Кардифу.

Коентрао је у Бенфици провео четири године, од 2007. до 2011, а за лисабонске Орлове је одиграо 97 мечева и дао осам голова. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар