Da li će ga zamrzeti pola Lisabona?!

Koentrao stiže u Sporting! Iskusni levi bek najverovatnije dolazi na pozajmicu među Lavove.

Fudbal 07.06.2017 | 12:30
Da li će ga zamrzeti pola Lisabona?!
Sporting iz Lisabona spremio je svojevrsnu bombu od koje bi mogla da zaboli glava navijače velikog gradskog rivala Benfike. Naime, kako prenosi dobro obaveštena A Bola, Fabio Koentrao bi od leta mogao da ponese dres Lavova.

Portugalski levi bek praktično već dve sezone nije u prvom planu u Realu. Ove je odigrao samo šest utakmica, a prošlu je proveo na pozajmici u ekipi Monaka.

Iz tog razloga opcija sa dolaskom u Sporting u ovom trenutku ne deluje kao nerealna. Dva kluba u ovom trenuku razmatraju modalitet saradnje, odnosno pre svega mogućnost da Koentrao dođe na pozajmicu.

Portugalski fudbaler sa kraljevskim klubom ima ugovor do leta 2019. godine, a na stadionu Santijago Bernabeu ima platu od 2.500.000 evra po sezoni.

Sporting je naravno daleko od finansijske moći koju ima Real, ali ni ta stavka ne bi morala da predstavlja prepreku, pošto je španski velikan spreman da plaća deo njegove godišnje plate i ako ode na pozajmicu.

Stvari će, kako navodi A Bola, definitivno biti jasne sledeće nedelje, jer je u ovom trenutku čelnicima Reala prioritet finalni meč Lige šampiona sa Juventusom koji se igra u subotu u Kardifu.

Koentrao je u Benfici proveo četiri godine, od 2007. do 2011, a za lisabonske Orlove je odigrao 97 mečeva i dao osam golova. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar