Тим: Могу да изненадим! Делпо: Срећан због повратка!

Аутријанац Доминик Тим верује да може да приреди изненађење на Ролан Гаросу ове године, док је Хуан Мартин дел Потро срећан што се вратио после пет година.

Тенис 28.05.2017 | 13:45
Тим: Могу да изненадим! Делпо: Срећан због повратка!
Сјајним играма у протеклих неколико недеља, стигао је до финала Барселоне и Мадрида, Тим је показао да има квалитет да се бори за највеће трофеје.

"Зарадио сам много бодова у Мадриду и Риму који ми омогућују да играм без оптерећења у Паризу. Играо сам са најбољим играчем на шљаци на последњ три турнира (Надал га победио у оба поменута финала, он му се реванширао у Риму), много сам научио из тиг мечева што ће ми бити користно на Ролан Гаросу. Рафа је 100 одсто фаворит, вратио се на свој најбољи ниво и зна како да победи овде. А ту је и Новак, а никад се не зна ни са Маријем. Он је снажан играч који може да игра на невероватном нивоу. Мислим да могу да изненадим, као и Александар Зверев", рекао је Тим.

С друге стране, Дел Потро нема превисоке амбиције у Булоњској шуми, он је пре свега срећан што ће играти први пут у Паризу још од 2012. године, иако је био неизвестан због болова у леђима и рамену у Женеви.

"Срећан сам што сам се вратио на овако важан турнир после пет година. Претходних дана сам се спремао и адамтирао на ове терене", рекао је Дел Потро.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар