Tim: Mogu da iznenadim! Delpo: Srećan zbog povratka!

Autrijanac Dominik Tim veruje da može da priredi iznenađenje na Rolan Garosu ove godine, dok je Huan Martin del Potro srećan što se vratio posle pet godina.

Tenis 28.05.2017 | 13:45
Tim: Mogu da iznenadim! Delpo: Srećan zbog povratka!
Sjajnim igrama u proteklih nekoliko nedelja, stigao je do finala Barselone i Madrida, Tim je pokazao da ima kvalitet da se bori za najveće trofeje.

"Zaradio sam mnogo bodova u Madridu i Rimu koji mi omogućuju da igram bez opterećenja u Parizu. Igrao sam sa najboljim igračem na šljaci na poslednj tri turnira (Nadal ga pobedio u oba pomenuta finala, on mu se revanširao u Rimu), mnogo sam naučio iz tig mečeva što će mi biti koristno na Rolan Garosu. Rafa je 100 odsto favorit, vratio se na svoj najbolji nivo i zna kako da pobedi ovde. A tu je i Novak, a nikad se ne zna ni sa Marijem. On je snažan igrač koji može da igra na neverovatnom nivou. Mislim da mogu da iznenadim, kao i Aleksandar Zverev", rekao je Tim.

S druge strane, Del Potro nema previsoke ambicije u Bulonjskoj šumi, on je pre svega srećan što će igrati prvi put u Parizu još od 2012. godine, iako je bio neizvestan zbog bolova u leđima i ramenu u Ženevi.

"Srećan sam što sam se vratio na ovako važan turnir posle pet godina. Prethodnih dana sam se spremao i adamtirao na ove terene", rekao je Del Potro.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar