Ђоковић: Осјећам да могу да освојим Ролан Гарос!

"Да не желим да победим у сваком мечу, освојим сваки турнир или Гренд слем на којем учествујем, будем први на свету, не бих се бавио тенисом, барем не на професионалном нивоу", каже српски тенисер.

Тенис 15.05.2017 | 21:00
Ђоковић: Осјећам да могу да освојим Ролан Гарос!
Српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је у полуфиналу мастерса у Мадриду поразом од Рафаела Надала.

Била је то прилично убедљива игра и победа шпанског тенисера, али Новак не губи наду када је Ролан Гарос у питању.

"Рекао бих да Надал јесте фаворит на Ролан Гаросу. Има веома добре резултате ове сезоне, не само на шљаци, већ и на брзој подлози. Без обзира да ли је у доброј или лошој форми, Рафа је фаворит на сваком турниру на којем игра. Посебно на шљаци на којој се осећа најпријатније. Увек је фаворит на Ролан Гаросу, али ја осећам да могу да га освојим", рекао је Ђоковић.

И ту се није зауставио.

"Да не желим да победим у сваком мечу, освојим сваки турнир или Гренд слем на којем учествујем, будем први на свету, не бих се бавио тенисом, барем не на професионалном нивоу. Можда бих играо рекреативно са својим пријатељима. Остварио сам много тога у каријери и омогућио себи да се посветим свом животу. Имам породицу која ће ускоро бити богатија за још једног члана. Зашто бих се нервирао? Зашто бих и даље нешто јурио? Наравно да желим да побеђујем, али оно што желим да кажем јесте да људи не разумеју да у овим тренуцима у себи треба да пронађем нови мотив и снагу. Резултати ће доћи као последица доброг рада", додао је Ђоковић.

Ролан Гарос играће се од 22. маја до 11. јуна.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

www

16.05.2017 06:17

Дјоле никад ти висе нецес освојити велики турнир мозес мали турнир освојити,под услово да не игра нико испод стотог места

ОДГОВОРИТЕ