Đoković: Osjećam da mogu da osvojim Rolan Garos!

"Da ne želim da pobedim u svakom meču, osvojim svaki turnir ili Grend slem na kojem učestvujem, budem prvi na svetu, ne bih se bavio tenisom, barem ne na profesionalnom nivou", kaže srpski teniser.

Tenis 15.05.2017 | 21:00
Đoković: Osjećam da mogu da osvojim Rolan Garos!
Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je u polufinalu mastersa u Madridu porazom od Rafaela Nadala.

Bila je to prilično ubedljiva igra i pobeda španskog tenisera, ali Novak ne gubi nadu kada je Rolan Garos u pitanju.

"Rekao bih da Nadal jeste favorit na Rolan Garosu. Ima veoma dobre rezultate ove sezone, ne samo na šljaci, već i na brzoj podlozi. Bez obzira da li je u dobroj ili lošoj formi, Rafa je favorit na svakom turniru na kojem igra. Posebno na šljaci na kojoj se oseća najprijatnije. Uvek je favorit na Rolan Garosu, ali ja osećam da mogu da ga osvojim", rekao je Đoković.

I tu se nije zaustavio.

"Da ne želim da pobedim u svakom meču, osvojim svaki turnir ili Grend slem na kojem učestvujem, budem prvi na svetu, ne bih se bavio tenisom, barem ne na profesionalnom nivou. Možda bih igrao rekreativno sa svojim prijateljima. Ostvario sam mnogo toga u karijeri i omogućio sebi da se posvetim svom životu. Imam porodicu koja će uskoro biti bogatija za još jednog člana. Zašto bih se nervirao? Zašto bih i dalje nešto jurio? Naravno da želim da pobeđujem, ali ono što želim da kažem jeste da ljudi ne razumeju da u ovim trenucima u sebi treba da pronađem novi motiv i snagu. Rezultati će doći kao posledica dobrog rada", dodao je Đoković.

Rolan Garos igraće se od 22. maja do 11. juna.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

www

16.05.2017 06:17

Djole nikad ti vise neces osvojiti veliki turnir mozes mali turnir osvojiti,pod uslovo da ne igra niko ispod stotog mesta

ODGOVORITE