Да ли ће нови иПхоне 8 разочарати љубитеље?

Аппле планира да представи три нова модела иПхоне 7С, иПхоне 7С Плус и потпуно нови иПхоне 8. За разлику од недавних атрактивних рендер слика, "осмица" неће имати оквир око екрана ширине летири милиметра, пише Форбес.

Информационе технологије 09.05.2017 | 06:24
Да ли ће нови иПхоне 8 разочарати љубитеље?
Уместо тога, нови иПхоне ће имати ОЛЕД екран сличнији Самсунговом "едге-то-едге" решењу са модела Галаxy С8, али са јасно видљивом "границом" екрана са горње и доње стране.

Модели 7С и 7С Плус ће задржати исти основни дизајн који Аппле користи још од модела иПхоне 6, с тим што ће имати стаклени поклопац као нови иПхоне 8.

"Осмица" ће имати кучиште у комбинацији нерђајућег челика и стакла, чиме ће се унапредити завршна обрада телефона.

иПхоне 8 ће имати батерију у облику слова "Л", што ће омогућити 30 већи капацитет, и дуалну задњу камеру од 12 и 7 мегапиксела. Уз телефон ће долази АирПод слушалице.

Нова унепређења ће повечати производну цену уређаја за 75 до 80 долара, па се претпоставља да би продајна цена "осмице" могла да пређе 1.000 долара.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Новости у ИТ и мобилној техници

14.05.2017 19:33

То ме одмара и радо пратим све новости. Има један телефон који се прокрао непримјецен у задњу годину. Мото З плаy, модуларан. Има могуцност пројекције на зиду или платну. До бар је за пословне људе.

ОДГОВОРИТЕ