Da li će novi iPhone 8 razočarati ljubitelje?

Apple planira da predstavi tri nova modela iPhone 7S, iPhone 7S Plus i potpuno novi iPhone 8. Za razliku od nedavnih atraktivnih render slika, "osmica" neće imati okvir oko ekrana širine letiri milimetra, piše Forbes.

Informacione tehnologije 09.05.2017 | 06:24
Da li će novi iPhone 8 razočarati ljubitelje?
Umesto toga, novi iPhone će imati OLED ekran sličniji Samsungovom "edge-to-edge" rešenju sa modela Galaxy S8, ali sa jasno vidljivom "granicom" ekrana sa gornje i donje strane.

Modeli 7S i 7S Plus će zadržati isti osnovni dizajn koji Apple koristi još od modela iPhone 6, s tim što će imati stakleni poklopac kao novi iPhone 8.

"Osmica" će imati kučište u kombinaciji nerđajućeg čelika i stakla, čime će se unaprediti završna obrada telefona.

iPhone 8 će imati bateriju u obliku slova "L", što će omogućiti 30 veći kapacitet, i dualnu zadnju kameru od 12 i 7 megapiksela. Uz telefon će dolazi AirPod slušalice.

Nova unepređenja će povečati proizvodnu cenu uređaja za 75 do 80 dolara, pa se pretpostavlja da bi prodajna cena "osmice" mogla da pređe 1.000 dolara.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Novosti u IT i mobilnoj tehnici

14.05.2017 21:33

To me odmara i rado pratim sve novosti. Ima jedan telefon koji se prokrao neprimjecen u zadnju godinu. Moto Z play, modularan. Ima mogucnost projekcije na zidu ili platnu. Do bar je za poslovne ljude.

ODGOVORITE