Наташа Беквалац са новим момком напустила Србију

Осмеси, држање за руке, срећа на лицима. Тако су јуче на Аеродрому “Никола Тесла” изгледали Наташа Беквалац и њен нови дечко Лука Лазукић.

Забава 05.05.2017 | 12:10
Наташа Беквалац са новим момком напустила Србију
Он је своју девојку изненадио путовањем у Атину, где ће уживати у луксузном апартману са погледом на море.

Певачица Наташа Беквалац два месеца после развода од Љубе Јовановића обелоданила је да је у вези са предузетником Луком Лазукићем и ако је судити по њеном осмеху, Ната је заљубљена више него икада.
Она и Лука јуче су отпутовали у Атину на краћи одмор којим је Лука изненадио певачицу. Ово романтично путовање је, како сазнајемо, Лазукић, који је по занимању стручњак за информационе технологије, испланирао до детаља и Нату само обавестио да спакује кофер.

Папарацо “Блица” усликао их је јуче око подне на аеродрому, а то што се држе за руке, смејуље се и шапућу једно другом, то што он у рукама држи и њен пасош, што се окреће да види да ли се сналази са великим кофером који вуче, говори о томе да је Ната пронашла правог мушкарца за себе.

Док су долазили на аеродром, Наташа није била расположена да даје изјаве, па је тако на наше питање да ли њен осмех открива да је срећна у љубави и да је упловила у везу какву је дуго желела, певачица само уз благи осмех потврдно климала главом. Лука и Ната ће, како сазнајемо, у Грчкој остати десетак дана.
Сада, на почетку везе, потребно им је да се мало осаме и уживају у лепим тренуцима и да се још боље упознају, далеко од радозналих погледа. Дотерана, на високим потпетицама, са наочарима за сунце, у кожној јакни и панталонама уместо у патикама и тренерци, како многи иду на путовања, Ната је блистала, па се видело да јој је важно да за свог драгог увек буде скоцкана. А да ће Натина веза са Луком бити динамична и пуна изненађења за новосадску Барбику, говори и чињеница да су се само пре пар дана њих двоје вратили из Амстердама. А тек су два месеца заједно.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

yxy

06.05.2017 10:38

Да се висе невраца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јово

07.05.2017 18:41

Јадан он.

Name

Милан

08.05.2017 04:54

Нетреба се врацати,излизана је висе,само иде од једног до другог.

ОДГОВОРИТЕ