Наташа Нинковић ужива са мужем

Лијепа српска глумица Наташа Нинковић већ двије деценије ужива у браку са Ненадом Ћаренцом са којим има близанце Луку и Матију

Забава 29.04.2017 | 14:29
Наташа Нинковић ужива са мужем
Наташа је једна од најуспјешнијих и најбољих српских глумица, којој поред посла и на приватном плану цвјетају руже. Она је већ 20 година у складном браку са бизнисменом Ненадом Шаренцем са којим има близанце, синове Луку и Матију.

Наташа је ријетко, али увијек са пуно љубави говорила о Ненаду, са којим је, како је истицала, доживела “холивудске тренутке”.

– По томе сам срећна жена, јер сам их имала и на послу и приватно, а и данас имам такве тренутке… Било је вечери када сам говорила себи: нема даље, нема боље. Ситуације “нема даље” имала сам много пута са супругом. Оне кратко трају, али ваљда баш зато јесу изузетне – причала је Наташа.

Њих двоје сада уживају у Португалу.

Иначе, Ненад је од Наташе (44) старији 15 година и врло је успјешан пословни човјек.

– Била сам клинка и у почетку брак тврдоглаво схватала као ринг у којем са мужем одмјеравам снагу, док ми у једном тренутку Ненад није предочио како морамо да ускладимо кораке. Данас могу да кажем да сам сазријевала поред супруга, а и дјецу сам добила у правом тренутку – истакла је Наташа о браку са Ненадом, једном приликом.

(Телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

исправка

30.04.2017 11:07

Само што није Ћаренац, него Шаренац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

30.04.2017 21:24

И сто га је развела од прве супруге и деце...