Nataša Ninković uživa sa mužem

Lijepa srpska glumica Nataša Ninković već dvije decenije uživa u braku sa Nenadom Ćarencom sa kojim ima blizance Luku i Matiju

Zabava 29.04.2017 | 14:29
Nataša Ninković uživa sa mužem
Nataša je jedna od najuspješnijih i najboljih srpskih glumica, kojoj pored posla i na privatnom planu cvjetaju ruže. Ona je već 20 godina u skladnom braku sa biznismenom Nenadom Šarencem sa kojim ima blizance, sinove Luku i Matiju.

Nataša je rijetko, ali uvijek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela “holivudske trenutke”.

– Po tome sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke… Bilo je večeri kada sam govorila sebi: nema dalje, nema bolje. Situacije “nema dalje” imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne – pričala je Nataša.

Njih dvoje sada uživaju u Portugalu.

Inače, Nenad je od Nataše (44) stariji 15 godina i vrlo je uspješan poslovni čovjek.

– Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmjeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrijevala pored supruga, a i djecu sam dobila u pravom trenutku – istakla je Nataša o braku sa Nenadom, jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ispravka

30.04.2017 11:07

Samo što nije Ćarenac, nego Šarenac

ODGOVORITE
Name

Nemanja

30.04.2017 21:24

I sto ga je razvela od prve supruge i dece...