Траже милионе од старлете!

Полицајци које је бахата старлета Душица Јевђеновић (27) напала и умало ослепела сузавцем тражиће од ње вишемилионску одштету јер им је умањила радну способност.

Забава 27.04.2017 | 14:54
Траже милионе од старлете!
Иако се споразумом о признању кривице спасла робије, нападнути полицајаци неће да одустану од истеривања правде, што су потврдили и за наш лист.

- Тужићу је јер откад ме је сузавцем попрскала по очима слабо видим и теже радим. Нећу да јој опростим што ме је свесно и на кварно напала и скоро оставила без вида и зато ћемо се још виђати на суду. Због страха од губитка вида и доживљеног стреса морао сам да идем и код психијатра.

У сваком случају, планирам да тражим милионску одштету - рекао је полицајац Бојан Миленковић (37), који се после инцидента лечио код психијатра јер му је вид био озбиљно нарушен.
Он је огорчен што је Јевђеновићева у децембру прошле године осуђена на 22 месеца затвора, условно пет година.

Његов колега, који је у јуну 2015. такође нападнут у улици Пеђе Милосављевића на Бежанијској коси, док су покушавали да савладају Душичиног брата Ивана, који је витлао гасним пиштољем, такође ће истаћи одштетни захтев због претрпљених душевних болова, сазнаје „Ало!”.

И док полицајци најављују тужбе, размажена старлета, која је добила сина са старијим политичарем, за то и не хаје, већ наставља да се проводи и облачи у скупе крпице. Иако је зимус набацила килограме и била једва препознатљива, сада је знатно стесала линију, али и за неки број повећала груди, па се поново вратила у форму. Јевђеновићева је у међувремену раскинула везу са утицајним политичарем и тајно се удала за Миливоја Зарубицу (52) званог Пуја, који је у јавности познат као „балкански краљ трговине људима”.



У жижу је доспела у јуну 2015. када је сузавцем попрскала полицајце који су приводили њеног брата Ивана. Тада им је претила „да јој не могу ништа” и махала дипломатским пасошем Министарства спољних послова. Полицајцима је претила да ће да добију отказ и говорила им да су „пи*ке пандурске”. Иако јој је претила казна од једне до осам година затвора, она се извукла са условном осудом, али уколико почини кривично дело, ићи ће у затвор.

Живела на високој нози

Душица има сина од шест година, а за наш лист је изјављивала да никада неће открити идентитет дететовог оца јер је ожењен и има децу. За време и после везе са политичарем живела је на високој нози. Од свог функционера добила је џип „мерцедес” ГЛ класе, који кошта око 100.000 евра, као и друге скупоцене ствари. На друштвеним мрежама похвалила се и да на Бежанијској коси у свом власништву има стан од око 100 квадрата, који кошта око 200.000 евра, два аутомобила, процењене вредности око 130.000 евра, те скупоцени сат „ролекс“ од 35.000 евра.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар