Traže milione od starlete!

Policajci koje je bahata starleta Dušica Jevđenović (27) napala i umalo oslepela suzavcem tražiće od nje višemilionsku odštetu jer im je umanjila radnu sposobnost.

Zabava 27.04.2017 | 14:54
Traže milione od starlete!
Iako se sporazumom o priznanju krivice spasla robije, napadnuti policajaci neće da odustanu od isterivanja pravde, što su potvrdili i za naš list.

- Tužiću je jer otkad me je suzavcem poprskala po očima slabo vidim i teže radim. Neću da joj oprostim što me je svesno i na kvarno napala i skoro ostavila bez vida i zato ćemo se još viđati na sudu. Zbog straha od gubitka vida i doživljenog stresa morao sam da idem i kod psihijatra.

U svakom slučaju, planiram da tražim milionsku odštetu - rekao je policajac Bojan Milenković (37), koji se posle incidenta lečio kod psihijatra jer mu je vid bio ozbiljno narušen.
On je ogorčen što je Jevđenovićeva u decembru prošle godine osuđena na 22 meseca zatvora, uslovno pet godina.

Njegov kolega, koji je u junu 2015. takođe napadnut u ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, dok su pokušavali da savladaju Dušičinog brata Ivana, koji je vitlao gasnim pištoljem, takođe će istaći odštetni zahtev zbog pretrpljenih duševnih bolova, saznaje „Alo!”.

I dok policajci najavljuju tužbe, razmažena starleta, koja je dobila sina sa starijim političarem, za to i ne haje, već nastavlja da se provodi i oblači u skupe krpice. Iako je zimus nabacila kilograme i bila jedva prepoznatljiva, sada je znatno stesala liniju, ali i za neki broj povećala grudi, pa se ponovo vratila u formu. Jevđenovićeva je u međuvremenu raskinula vezu sa uticajnim političarem i tajno se udala za Milivoja Zarubicu (52) zvanog Puja, koji je u javnosti poznat kao „balkanski kralj trgovine ljudima”.



U žižu je dospela u junu 2015. kada je suzavcem poprskala policajce koji su privodili njenog brata Ivana. Tada im je pretila „da joj ne mogu ništa” i mahala diplomatskim pasošem Ministarstva spoljnih poslova. Policajcima je pretila da će da dobiju otkaz i govorila im da su „pi*ke pandurske”. Iako joj je pretila kazna od jedne do osam godina zatvora, ona se izvukla sa uslovnom osudom, ali ukoliko počini krivično delo, ići će u zatvor.

Živela na visokoj nozi

Dušica ima sina od šest godina, a za naš list je izjavljivala da nikada neće otkriti identitet detetovog oca jer je oženjen i ima decu. Za vreme i posle veze sa političarem živela je na visokoj nozi. Od svog funkcionera dobila je džip „mercedes” GL klase, koji košta oko 100.000 evra, kao i druge skupocene stvari. Na društvenim mrežama pohvalila se i da na Bežanijskoj kosi u svom vlasništvu ima stan od oko 100 kvadrata, koji košta oko 200.000 evra, dva automobila, procenjene vrednosti oko 130.000 evra, te skupoceni sat „roleks“ od 35.000 evra.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar