Вучелић: Воша, Звезда? Као да су се већ договарали!

"Више ћемо да причамо кад се заврши сезона", порука је из Хумске.

Фудбал 24.04.2017 | 18:30
Вучелић: Воша, Звезда? Као да су се већ договарали!
Суперлига улази у завршну фазу, "вечити ривали" су изједначени уочи финиша трке за титулу, а тензија расте и расте.

Реагујући на дешавања од прошлог викенда, из Црвене звезде поручили су да су "у Крушевцу оштећени, као и у дербију", док сукоб Партизана и Војводине додатно "подгрева" атмосферу уочи наредног меча тих тимова, заказаног за среду у полуфиналу Купа.

Из Партизана тврде (и то поткрепљују видео снимком као доказом), да су им представници Војводине у суботу у Хумској претили да ће пустити Црвену звезду следећег викенда. Први човек црно-белих Милорад Вучелић у изјави за "Информер" с тим у вези поручује:

"После овакве изјаве неко би рекао да су се Војводина и Звезда и раније договарали. Разумео бих револт на скандирање и да у тренутку беса неко опсује, али посегнути за таквом реакцијом, то само говори о стању у нашем фудбалу. Нисам видео ко је то рекао, али таква изјава је показатељ да успех не зависи само од позиције на табели, од снаге тимова и онога што показују на терену, већ онога што је договор међу управама клубова. И судијска грешка може да се види, али договор не може. Појавио се снимак на којем се јасно чује шта су поручили из Војводине, све сте могли да видите", изјавио је Милорад Вучелић.

Председник Партизана очекује да надлежни органи Фудбалског савеза Србије сами покрену истрагу тим поводом и да хитно донесу одлуке.

"Сви органи би морали да реагују. Ми смо фокусирани на терен, а ово је нешто сасвим друго. Можда ово није претња, можда је ово само констатација да су се такве ствари дешавале у прошлости. Упозоравамо да је то стање видљиво. Најгоре од свега је кад неки клубови изађу на евросцену, па не знају како је играти такмичарске мечеве".

Вучелић се осврнуо и на љутњу Новосађана због увреда на њихов рачун са трибина, песмом "пола Мађар, пола усташа".

"Из Војводине поручују да смо ми из управе организовали и подржали скандирање против њих, што није истина. Скандирање је почело у тренуцима када су играчи Партизана били у налету и када је гол висио у ваздуху, па нам прекид никако није одговарао".

Председник црно-белих такође је коментарисао и меч Напретка и Звезде у Крушевцу, односно суђење Бојана Николића.

"Сложио бих се с изјавом тренера Напретка Вука Рашовића да се против неких ствари не може. Види се сенка нерегуларности над првенством. Партизан ни серијом од 29 утакмица без пораза није успео да се помери напред. Више ћемо да причамо кад се заврши сезона", додао је Вучелић за "Информер".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар