Vučelić: Voša, Zvezda? Kao da su se već dogovarali!

"Više ćemo da pričamo kad se završi sezona", poruka je iz Humske.

Fudbal 24.04.2017 | 18:30
Vučelić: Voša, Zvezda? Kao da su se već dogovarali!
Superliga ulazi u završnu fazu, "večiti rivali" su izjednačeni uoči finiša trke za titulu, a tenzija raste i raste.

Reagujući na dešavanja od prošlog vikenda, iz Crvene zvezde poručili su da su "u Kruševcu oštećeni, kao i u derbiju", dok sukob Partizana i Vojvodine dodatno "podgreva" atmosferu uoči narednog meča tih timova, zakazanog za sredu u polufinalu Kupa.

Iz Partizana tvrde (i to potkrepljuju video snimkom kao dokazom), da su im predstavnici Vojvodine u subotu u Humskoj pretili da će pustiti Crvenu zvezdu sledećeg vikenda. Prvi čovek crno-belih Milorad Vučelić u izjavi za "Informer" s tim u vezi poručuje:

"Posle ovakve izjave neko bi rekao da su se Vojvodina i Zvezda i ranije dogovarali. Razumeo bih revolt na skandiranje i da u trenutku besa neko opsuje, ali posegnuti za takvom reakcijom, to samo govori o stanju u našem fudbalu. Nisam video ko je to rekao, ali takva izjava je pokazatelj da uspeh ne zavisi samo od pozicije na tabeli, od snage timova i onoga što pokazuju na terenu, već onoga što je dogovor među upravama klubova. I sudijska greška može da se vidi, ali dogovor ne može. Pojavio se snimak na kojem se jasno čuje šta su poručili iz Vojvodine, sve ste mogli da vidite", izjavio je Milorad Vučelić.

Predsednik Partizana očekuje da nadležni organi Fudbalskog saveza Srbije sami pokrenu istragu tim povodom i da hitno donesu odluke.

"Svi organi bi morali da reaguju. Mi smo fokusirani na teren, a ovo je nešto sasvim drugo. Možda ovo nije pretnja, možda je ovo samo konstatacija da su se takve stvari dešavale u prošlosti. Upozoravamo da je to stanje vidljivo. Najgore od svega je kad neki klubovi izađu na evroscenu, pa ne znaju kako je igrati takmičarske mečeve".

Vučelić se osvrnuo i na ljutnju Novosađana zbog uvreda na njihov račun sa tribina, pesmom "pola Mađar, pola ustaša".

"Iz Vojvodine poručuju da smo mi iz uprave organizovali i podržali skandiranje protiv njih, što nije istina. Skandiranje je počelo u trenucima kada su igrači Partizana bili u naletu i kada je gol visio u vazduhu, pa nam prekid nikako nije odgovarao".

Predsednik crno-belih takođe je komentarisao i meč Napretka i Zvezde u Kruševcu, odnosno suđenje Bojana Nikolića.

"Složio bih se s izjavom trenera Napretka Vuka Rašovića da se protiv nekih stvari ne može. Vidi se senka neregularnosti nad prvenstvom. Partizan ni serijom od 29 utakmica bez poraza nije uspeo da se pomeri napred. Više ćemo da pričamo kad se završi sezona", dodao je Vučelić za "Informer".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar