"Ивановићу, играш у Русији, а не Бјелорусији!"!

Бивши играч Спартака и руски репрезентативац, Сергеј Горлукович, назвао је игру српског интернационалца "катастрофалном".

Фудбал 19.04.2017 | 10:00
"Ивановићу, играш у Русији, а не Бјелорусији!"!
Горлукович је прокоментарисао утакмицу између Зенита из Санкт Петербурга и московског Спартака. Спартак је победио са 2:1, а једна од главних мета критика био је Бранислав Ивановић.

"Тужно је када врхунски клуб са таквим буџетом и приликама спадне међу осредње тимове. Ово је срамота. Као да је могуће да клуб спадне на тако нешто... а да не причам о Браниславу Ивановићу" рекао је Горлукович.

На питање новинара Спорт Експреса шта са Браниславом Ивановићем, Горлукович напомиње Ивановић не игра у складу са својом платом.

"Човек добија толико новца - милионе. Боље да га и не пусте на терен! Немој да се брука. Ово је шампионат Русије, а не Белорусије" рекао је Горлукович.

За Ивановића је још рекао да није чак ни пролазник на терену, те да му није јасно како неко може толико да падне у форми. Игру српског дефанзивца назвао је "катастрофом".

Спартак је на првом месту руске Премијер лиге у фудбалу и има 11 бодова више од Зенита, који је на трећем месту.

Горлукович сматра да ће Спартак освојити титулу шампиона јер су после 23 одиграна кола 10 бодова испред најближег пратиоца, екипе ЦСКА.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар