Принц Чарлс годинама посјећивао психијатра због Дајане

Дајана Спенсер је имала само 19 година када је упознала и заљубила се у британског принца Чарлса.

Забава 03.04.2017 | 10:31
Принц Чарлс годинама посјећивао психијатра због Дајане
Пар се венчао 1981, а медени месец су провели крстарећи краљевском јахтом Роyал Yацхт Британниа. Новопеченим младенцима то је требало да буде најлепши период у браку.

 Међутим, према наводима који се могу прочитати у најновјој књизи о краљевском пару, принцеза Дајана је тај медени месец описала као прави "пакао".

– Дајана је психички била потпуно сломљена када је сазнала да Чарлс заправо воли другу жену, Камилу Паркер Боулс. Неколико сати пре венчања она је повраћала од муке и стреса, а принц је све наивно приписао треми – наводи се у књизи.

С обзиром на то да је принцеза Дајана на меденом месецу била веома растројена, лекари су јој преписали лек за смирење "валијум", за који многи кажу да има и јачи утицај на мозак од хероина или марихуане.

– Одбила је да попије тај лек, јер је била убеђена да краљевска породица жели да је држи под седативима да не би била свесна света око себе и онога што се догађа. Стално је живела у параноји да су се сви са Чарлсове стране окренули против ње – тврди Сели Бедел Смит, америчка историчарка и књижевница која се специјализовала за биографије познатих.

Са друге стране, овакав живот оставио је последице на принца Чарлса, који је због депресивне супруге, 14 година посећивао психијатра.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар