Princ Čarls godinama posjećivao psihijatra zbog Dajane

Dajana Spenser je imala samo 19 godina kada je upoznala i zaljubila se u britanskog princa Čarlsa.

Zabava 03.04.2017 | 10:31
Princ Čarls godinama posjećivao psihijatra zbog Dajane
Par se venčao 1981, a medeni mesec su proveli krstareći kraljevskom jahtom Royal Yacht Britannia. Novopečenim mladencima to je trebalo da bude najlepši period u braku.

 Međutim, prema navodima koji se mogu pročitati u najnovjoj knjizi o kraljevskom paru, princeza Dajana je taj medeni mesec opisala kao pravi "pakao".

– Dajana je psihički bila potpuno slomljena kada je saznala da Čarls zapravo voli drugu ženu, Kamilu Parker Bouls. Nekoliko sati pre venčanja ona je povraćala od muke i stresa, a princ je sve naivno pripisao tremi – navodi se u knjizi.

S obzirom na to da je princeza Dajana na medenom mesecu bila veoma rastrojena, lekari su joj prepisali lek za smirenje "valijum", za koji mnogi kažu da ima i jači uticaj na mozak od heroina ili marihuane.

– Odbila je da popije taj lek, jer je bila ubeđena da kraljevska porodica želi da je drži pod sedativima da ne bi bila svesna sveta oko sebe i onoga što se događa. Stalno je živela u paranoji da su se svi sa Čarlsove strane okrenuli protiv nje – tvrdi Seli Bedel Smit, američka istoričarka i književnica koja se specijalizovala za biografije poznatih.

Sa druge strane, ovakav život ostavio je posledice na princa Čarlsa, koji je zbog depresivne supruge, 14 godina posećivao psihijatra.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar