Познати насјели на шалу

Први април познат је као Дан шале, а тим поводом лист "Ало" преноси како су се нашалили са познатим личностима. Све до једне су насјеле на шале, а први на тапету био је Радиша Трајковић Ђани.

Забава 01.04.2017 | 13:43
Познати насјели на шалу
Како се популарном фолкеру ближи концерт, па има доста обавеза, знали смо да неће много размишљати о шалама. Дуго смо размишљали како бисмо могли да га насамаримо, а онда нам је синула одлична идеја. Како се већ у јавности спекулисало да Ђани вара жену, па је и он недавно изјавио да то више не ради јер би га она пребила, одлучили смо да играмо на ту карту. Срели смо га на једном снимању, укључили камеру и рекли му да посједујемо његове експлицитне фотографије. Поента приче је да он није сам на тим фоткама, већ са девојком која се јавила нашој редакцији и понудила њихове фотографије. Наравно, ми смо саопштили да смо фотографије узели и да ће бити објављене на насловној страни.

- Мислим да је то лаж - рекао је Ђани на самом почетку видно збуњен.

Ми смо остали при нашој причи и рекли му како је он на фотографијама у боксерицама, а девојка гола. Тада се Ђани већ уозбиљио и покушао да објасни настанак слика.

- Ауу, буразеру... Откуд знам, брате, можда сам се некад убио од алкохола, па је ту било свашта - покушао је Ђани да се одбрани.

Када смо му саопштили да се ради о првоаприлској шали, насмејао се и поручио:

- Ма иди у пи*ку материну, замало да те ишутирам. 

Капор преварио Николину

Певачу Саши Капору смо рекли да посједујемо његове фотографије у присном односу са једном девојком.

- Шта причаш то? - рекао је Капор шокирано и прекинуо интервју.

Пришли смо му поново и замолили за коментар поводом ове приче, која ће, тврдили смо, изаћи на насловној страни.

- Чисто сумњам да је то истина - понављао је Капор.

На питање како ће цијелу ситуацију да објасни жени Николини Капор је поново изашао из кадра и рекао:

- Ма не желим да ти коментаришем то, постављаш ми нека питања, јеси ли ти нормалан!

Када смо му саопштили да је првоаприлска шала, Саши је одмах лакнуло.

Ивана Селаков има порно-снимак!

Ивана Селаков била је затечена када је чула да је у редакцију „Ало!” стигао њен приватни снимак од пре шест година, на којем се јасно види да се ради о њој. Пјевачица је све вријеме порицала постојање таквог снимка, али је имала кнедлу у грлу и нон-стоп постављала питање о каквом је снимку реч и да ли може да га види.

- Јесте ли сигурни да сам ја на снимку, мене често мијешају са неким колегиницама? - упитала је Ивана, а на питање ко би могао да достави такав снимак нашој редакцији каже:

- Ако је од прије шест-седам година, то једино Пеђа може да буде, али знам да такве ствари немам. Ја не правим таква сра*а!

Када смо јој рекли да може да одахне и да је све део првоаприлске шале, Ивана је рекла:

- Само да вас разочарам да немам еротику и своје приватне порниће, тако да знате за све наредне прве априле да вам та фора неће проћи.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар