Poznati nasjeli na šalu

Prvi april poznat je kao Dan šale, a tim povodom list "Alo" prenosi kako su se našalili sa poznatim ličnostima. Sve do jedne su nasjele na šale, a prvi na tapetu bio je Radiša Trajković Đani.

Zabava 01.04.2017 | 13:43
Poznati nasjeli na šalu
Kako se popularnom folkeru bliži koncert, pa ima dosta obaveza, znali smo da neće mnogo razmišljati o šalama. Dugo smo razmišljali kako bismo mogli da ga nasamarimo, a onda nam je sinula odlična ideja. Kako se već u javnosti spekulisalo da Đani vara ženu, pa je i on nedavno izjavio da to više ne radi jer bi ga ona prebila, odlučili smo da igramo na tu kartu. Sreli smo ga na jednom snimanju, uključili kameru i rekli mu da posjedujemo njegove eksplicitne fotografije. Poenta priče je da on nije sam na tim fotkama, već sa devojkom koja se javila našoj redakciji i ponudila njihove fotografije. Naravno, mi smo saopštili da smo fotografije uzeli i da će biti objavljene na naslovnoj strani.

- Mislim da je to laž - rekao je Đani na samom početku vidno zbunjen.

Mi smo ostali pri našoj priči i rekli mu kako je on na fotografijama u boksericama, a devojka gola. Tada se Đani već uozbiljio i pokušao da objasni nastanak slika.

- Auu, burazeru... Otkud znam, brate, možda sam se nekad ubio od alkohola, pa je tu bilo svašta - pokušao je Đani da se odbrani.

Kada smo mu saopštili da se radi o prvoaprilskoj šali, nasmejao se i poručio:

- Ma idi u pi*ku materinu, zamalo da te išutiram. 

Kapor prevario Nikolinu

Pevaču Saši Kaporu smo rekli da posjedujemo njegove fotografije u prisnom odnosu sa jednom devojkom.

- Šta pričaš to? - rekao je Kapor šokirano i prekinuo intervju.

Prišli smo mu ponovo i zamolili za komentar povodom ove priče, koja će, tvrdili smo, izaći na naslovnoj strani.

- Čisto sumnjam da je to istina - ponavljao je Kapor.

Na pitanje kako će cijelu situaciju da objasni ženi Nikolini Kapor je ponovo izašao iz kadra i rekao:

- Ma ne želim da ti komentarišem to, postavljaš mi neka pitanja, jesi li ti normalan!

Kada smo mu saopštili da je prvoaprilska šala, Saši je odmah laknulo.

Ivana Selakov ima porno-snimak!

Ivana Selakov bila je zatečena kada je čula da je u redakciju „Alo!” stigao njen privatni snimak od pre šest godina, na kojem se jasno vidi da se radi o njoj. Pjevačica je sve vrijeme poricala postojanje takvog snimka, ali je imala knedlu u grlu i non-stop postavljala pitanje o kakvom je snimku reč i da li može da ga vidi.

- Jeste li sigurni da sam ja na snimku, mene često miješaju sa nekim koleginicama? - upitala je Ivana, a na pitanje ko bi mogao da dostavi takav snimak našoj redakciji kaže:

- Ako je od prije šest-sedam godina, to jedino Peđa može da bude, ali znam da takve stvari nemam. Ja ne pravim takva sra*a!

Kada smo joj rekli da može da odahne i da je sve deo prvoaprilske šale, Ivana je rekla:

- Samo da vas razočaram da nemam erotiku i svoje privatne porniće, tako da znate za sve naredne prve aprile da vam ta fora neće proći.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar