Американац вратио библиотеци књигу узету 1982.

Човек је украо књигу из библиотеке у Монтани 1982. године. Прочитао ју је најмање 25 пута, рестаурирао, набавио потпис аутора, а затим је – вратио ту књигу у библиотеку!

Информационе технологије 29.03.2017 | 12:48
Американац вратио библиотеци књигу узету 1982.
Уз враћену књигу је библиотеци у Грејт Фолсу, у северозападној америчкој држави Монтана, приложио донацију од 200 долара и писмо у којем је замолио за опроштај.


Он је рекао да је украо примерак књиге Ричарда Матесона из 1975. године "Бид Тиме Ретурн" и да га је то мучило.


Локални лист Грејт Фолс трибјун пише да он сматра тај роман једним од најбољих научнофантастичних љубавних романа свих времена.

Писац Матесон је најпознатији по свом роману из 1954. године „Ја сам легенда“, по којем је снимљен филм 2007, са Вилом Смитом у главној улози.

Директорка библиотеке Кети Мора рекла је да су, иако не одобрава крађу, „напор и средства која је он уложио у очување књиге изузетни“.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Анонимно

30.03.2017 09:05

ХВАЉЕН И БЛАГОСЛОВЕН ВЕЛИКИ ГОСПОД БОГ ! И КАДА НЕЋЕШ ВЕЛИКИ ГОСПОДЕ,ЧИНИШ КАКО ХОЋЕШ ! ВЕЛИКИ ГОСПОДЕ,ЧУВЕНИ ПО ВЕЛИКОЈ ЉУБАВИ,МИЛОСТИ И ДОБРОТИ СВОЈОЈ ПРЕМА СВЕМУ СТВОРЕНОМ,НЕСТВОРЕНОМ,ПРЕМА СВОМЕ НАРОДУ И СВАКОМ ЖИВОМ БИЋУ,СМИЛУЈ НАМ СЕ ! ОДОЗГОРЕ ВЕЛИКИ ГОСПОДЕ,АКО НИ ЗБОГ ЧЕГА ДРУГОГ,ОНДА ЗБОГ АТМОСФЕРСКОГ ПРИТИСКА,ОДВРНИ ВЕНТИЛ И ПУСТИ СВОЈУ КИШУ ВЕЛИКЕ ЉУБАВИ И МИЛОСТИ НА НАС И НА СВУ ЗЕМЉУ,ПА МАКАР И У ОБЛИКУ СНЕГА ! МОЛИМО ТЕ ВЕЛИКИ ГОСПОДЕ ЗБОГ ВЕЛИКЕ ЉУБАВИ,МИЛОСТИ И ДОБРОТЕ ТВОЈЕ,МОЛИМО ТЕ ВЕЛИКИ ГОСПОДЕ У ИМЕ ИСУСА ХРИСТА,ВЕЛИКОГА ГОСПОДА И ЈЕДИНОГА СПАСИТЕЉА ! АМИН ! У ПОТПИСУ: ОВАКАВ КАКАВ САМ,ВОЛИМ ВАС,ПОШТУЈЕМ И ПОЗДРАВЉАМ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

није то постење вец страх

01.04.2017 07:36

Погледам на Интернету Парове. Србољуб Суботиц је све у страху признао. То је страх од диктатуре система и нема везе с постењем. Србија је мала Америка. Гласајте људи за Белог.

ОДГОВОРИТЕ