Видео: Бијесни Обрадовић ''изударао'' свог играча!

Кошаркаши Фенербахчеа остварили су 14. узастопну победу у турској Суперлиги, али је Жељко Обрадовић опет губио живце.  Било је само питање времена: Жоц почео да дели ћушке! Ништа страшно, али овај момак ће сигурно вечно да памти данашњи дан. . .

Кошарка 27.03.2017 | 09:15
Видео: Бијесни Обрадовић ''изударао'' свог играча!
Фенер је надиграо Баликешир 79:68, а Обрадовића је током овог гостовања посебно изнервирао Берк Уруглу.

Иако је био најефикаснији појединац у тиму са 11 поена и уз то имао и шест асистенција, Обрадовић га је буквално "изударао" приликом једног тајм-аута, незадовољан неком реакцијом на паркету.

Навикли смо да се зацрвени као паприка, да толико виче да га чују "у суседном граду", навикли смо на све и свашта од најбољег тренера Европе, а данас нас је, опет, изненадио новим репертоаром. Морала је једном да дође и та васпитна. Ништа страшно - за нас који гледамо, наравно, можемо мислити како је било момку по имену Угурлу Берк (20), који је због својих 11 поена и шест асистенција вероватно очекивао неку леп реч, подршку, похвалу - тек мало јача ћушка, али коју ће овој момак сасвим сигурно памтити цео живот. И да, такву грешку сигурно више неће да понови...

Фенер дели прву позицију у Суперлиги са Анадолу Ефесом, оба истанбулска евролигаша имају по 21 победу из 23 утакмице.

Обрадовић је осам пута освајао Евролигу у 21 сезони у елитном такмичењу, до прве титуле је стигао 1992. са Партизаном, а девету чека од 2011. године.



Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар