Video: Bijesni Obradović ''izudarao'' svog igrača!

Košarkaši Fenerbahčea ostvarili su 14. uzastopnu pobedu u turskoj Superligi, ali je Željko Obradović opet gubio živce.  Bilo je samo pitanje vremena: Žoc počeo da deli ćuške! Ništa strašno, ali ovaj momak će sigurno večno da pamti današnji dan. . .

Košarka 27.03.2017 | 09:15
Video: Bijesni Obradović ''izudarao'' svog igrača!
Fener je nadigrao Balikešir 79:68, a Obradovića je tokom ovog gostovanja posebno iznervirao Berk Uruglu.

Iako je bio najefikasniji pojedinac u timu sa 11 poena i uz to imao i šest asistencija, Obradović ga je bukvalno "izudarao" prilikom jednog tajm-auta, nezadovoljan nekom reakcijom na parketu.

Navikli smo da se zacrveni kao paprika, da toliko viče da ga čuju "u susednom gradu", navikli smo na sve i svašta od najboljeg trenera Evrope, a danas nas je, opet, iznenadio novim repertoarom. Morala je jednom da dođe i ta vaspitna. Ništa strašno - za nas koji gledamo, naravno, možemo misliti kako je bilo momku po imenu Ugurlu Berk (20), koji je zbog svojih 11 poena i šest asistencija verovatno očekivao neku lep reč, podršku, pohvalu - tek malo jača ćuška, ali koju će ovoj momak sasvim sigurno pamtiti ceo život. I da, takvu grešku sigurno više neće da ponovi...

Fener deli prvu poziciju u Superligi sa Anadolu Efesom, oba istanbulska evroligaša imaju po 21 pobedu iz 23 utakmice.

Obradović je osam puta osvajao Evroligu u 21 sezoni u elitnom takmičenju, do prve titule je stigao 1992. sa Partizanom, a devetu čeka od 2011. godine.



Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar