Тадић жали што костоломац са Острва не долази у Београд!

Шејмус Колмен је само последња у низу Тејлорових жртава.

Фудбал 27.03.2017 | 13:00
Тадић жали што костоломац са Острва не долази у Београд!
Фудбалски свет је згрожен судбином која је задесила ирског бека Шејмуса Колмена. Фудбалер Евертона је у мечу против Велса доживео двоструки прелом ноге после старта Нила Тејлора и очекује га дуга пауза.

Да је неки други фудбалер у питању осим Тејлора, за Колменову повреду би можда и било разумевања. Али с обзиром да се Тејлор углавном истиче као костоломац који оштрим стартовима повређује људе, онда је гнев у Ирској још већи. Тејлору нико не верује када каже да је нешто урадио у жару борбе...

Колмен је само последња у низу жртава дефанзивца Астон Виле. Јесенас је поломио нос нашем Душану Тадићу, а убрзо после тога је играјући за Свонси против Тотенхем, стартовао ногом на главу Кајла Вокера. Једноставно, за њега не постоје границе... На срећу наших играча, Тејлор неће играти у јуну у Београду јер је против Ираца искључен.

„То што Бејл неће играти за Велс у Београду од великог је значаја јер он њихов најбољи играч. Ако мене питате, волео бих да он игра против Србоије и да на терену покажемо да смо бољи. Поготово бих волео да игра Нил Тејлор, али шта да се ради. Велшани игају веома грубо и такве партије им се некад исплате, а некад не“, рекао је Тадић за дневни лист Ало.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар