Tadić žali što kostolomac sa Ostrva ne dolazi u Beograd!

Šejmus Kolmen je samo poslednja u nizu Tejlorovih žrtava.

Fudbal 27.03.2017 | 13:00
Tadić žali što kostolomac sa Ostrva ne dolazi u Beograd!
Fudbalski svet je zgrožen sudbinom koja je zadesila irskog beka Šejmusa Kolmena. Fudbaler Evertona je u meču protiv Velsa doživeo dvostruki prelom noge posle starta Nila Tejlora i očekuje ga duga pauza.

Da je neki drugi fudbaler u pitanju osim Tejlora, za Kolmenovu povredu bi možda i bilo razumevanja. Ali s obzirom da se Tejlor uglavnom ističe kao kostolomac koji oštrim startovima povređuje ljude, onda je gnev u Irskoj još veći. Tejloru niko ne veruje kada kaže da je nešto uradio u žaru borbe...

Kolmen je samo poslednja u nizu žrtava defanzivca Aston Vile. Jesenas je polomio nos našem Dušanu Tadiću, a ubrzo posle toga je igrajući za Svonsi protiv Totenhem, startovao nogom na glavu Kajla Vokera. Jednostavno, za njega ne postoje granice... Na sreću naših igrača, Tejlor neće igrati u junu u Beogradu jer je protiv Iraca isključen.

„To što Bejl neće igrati za Vels u Beogradu od velikog je značaja jer on njihov najbolji igrač. Ako mene pitate, voleo bih da on igra protiv Srboije i da na terenu pokažemo da smo bolji. Pogotovo bih voleo da igra Nil Tejlor, ali šta da se radi. Velšani igaju veoma grubo i takve partije im se nekad isplate, a nekad ne“, rekao je Tadić za dnevni list Alo.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar