Невоља за невољом - Недовић опет повређен!

Српски кошаркаш Немања Недовић поново се повредио, али још није познато колико ће паузирати, саопштено је из клуба.

Кошарка 27.03.2017 | 18:45
Невоља за невољом - Недовић опет повређен!
Јоан Пласа, тренере Уникахе из Малаге, потврдио је да је Недовић повредио скочни зглоб на тренингу у петак и да га због тога није било у финишу дуела са Валенсијом.

“Нисмо желели да кажемо о чему се ради како бисмо га заштитили, па ћемо видети како ће се осећати у недељу ујутру. У овом тренутку је сваки играч важан и покушаћемо што пре да га опоравимо”, рекао је Пласа.

Недовић је након пораза од Валенсије са 81:77 у 26. колу шпанске лиге, у интервјуу на терену, рекао да се осећао лоше. На терену је провео укупно 18 минута и за то време био најбољи у свом тиму са 15 поена (5/6 за два, 1/4 три) уз три асистенције и два скока.

“Постоји истегнуће левог скочног зглоба, мораћемо да сачекамо процену доктора. Надамо се да ће бити спреман за финале”, истакао је тренер чија екипа ће у уторак играти први меч финала Еврокупа баш против Валенсије.

Немања је само један у низу српских репрезентативаца који муку муче са повредама, па че селектор Саша Ђорђевић имати проблема приликом састављања списка. Немања Бјелица је завршио сезону због прелома кости, Богдан Богдановић је већ два пута у сезони паузирао због зглоба, Стефана Јовића муче леђа, док им се придружио и Дејан Мусли, један од играча који претендује да из другог плана стигне до националног тима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар