Nevolja za nevoljom - Nedović opet povređen!

Srpski košarkaš Nemanja Nedović ponovo se povredio, ali još nije poznato koliko će pauzirati, saopšteno je iz kluba.

Košarka 27.03.2017 | 18:45
Nevolja za nevoljom - Nedović opet povređen!
Joan Plasa, trenere Unikahe iz Malage, potvrdio je da je Nedović povredio skočni zglob na treningu u petak i da ga zbog toga nije bilo u finišu duela sa Valensijom.

“Nismo želeli da kažemo o čemu se radi kako bismo ga zaštitili, pa ćemo videti kako će se osećati u nedelju ujutru. U ovom trenutku je svaki igrač važan i pokušaćemo što pre da ga oporavimo”, rekao je Plasa.

Nedović je nakon poraza od Valensije sa 81:77 u 26. kolu španske lige, u intervjuu na terenu, rekao da se osećao loše. Na terenu je proveo ukupno 18 minuta i za to vreme bio najbolji u svom timu sa 15 poena (5/6 za dva, 1/4 tri) uz tri asistencije i dva skoka.

“Postoji istegnuće levog skočnog zgloba, moraćemo da sačekamo procenu doktora. Nadamo se da će biti spreman za finale”, istakao je trener čija ekipa će u utorak igrati prvi meč finala Evrokupa baš protiv Valensije.

Nemanja je samo jedan u nizu srpskih reprezentativaca koji muku muče sa povredama, pa če selektor Saša Đorđević imati problema prilikom sastavljanja spiska. Nemanja Bjelica je završio sezonu zbog preloma kosti, Bogdan Bogdanović je već dva puta u sezoni pauzirao zbog zgloba, Stefana Jovića muče leđa, dok im se pridružio i Dejan Musli, jedan od igrača koji pretenduje da iz drugog plana stigne do nacionalnog tima.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar