Знате ли да је Буфон био на прагу Барсе...?!

Менаџер легендарног италијанског голмана открио да је, пре доласка у Јувентус, Ђанлуиђи Буфон био на корак од потписивања уговора са Барселоном.

Фудбал 22.03.2017 | 23:00
Знате ли да је Буфон био на прагу Барсе...?!
Ђанлуиђи Буфон 2001. године прешао је из Парме у Јувентус за рекордних 32 милиона фунти, алиСилвано Мартина, менаџер легендардног италијанског чувара мреже, открио је да је популарни Ђиђи пре доласка у редове "старе даме" био на корак од потписивања уговора са Барселоном.

"Све је било договорено између Парме и Барселоне, али је Буфон изабрао Јувентус", рекао је Мартина у интервјуу за "ТутоЈуве".

Буфон (39) је најавио да би по завршетку текуће сезоне могао у пензију.

"Када дође време, он ће одлучити шта ће се десити. Ђиђи ради оно што је увек радио. Некада брани боље, некада лошије, али је увијек максимално фокусиран. Осим одбрана, харизматични је вођа који даје осећај сигурности", додао је Буфонов менаџер.

Жреб четвртфинала Лиге шампиона "спојио" је управо Јувентус и Барселону, а некадашњи фудбалер "бјанконера" Андреа Пирло верује да његов бивши клуб може елиминисати шпански тим.

Биће то реприза финала из 2015. године, када је Барса у Берлину славила 3:1.

"Тешко је поредити тај меч са оним што нас очекује. Јувентус се променио, а и Барселона игра много другачије. На крају крајева, ово није финале. Играју се две утакмице и 180 минута мислим да ће донети добар фудбал. Јувентус има јак тим и уколико желе да играју финале, морају играти против најбољих екипа. Вјерујем да Јуве има капацитет да елиминише Барселону", поручио је Пирло.

Први меч на програму је 11. априла у Торину, а реванш осам дана касније на "Ноу Кампу".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар