Принц Хари стиже на Серенину свадбу!

Серена Вилијемс ће рећи судбоносно "да" током ове године изабранику свог срца Алексису Оханијану, који ју је верио крајем прошле године. Још увек није познат датум када ће њих двоје стати на луди камен, али су у јавност процурила имена првих званица.

Тенис 23.03.2017 | 08:15
Принц Хари стиже на Серенину свадбу!
Како пише таблоид "Сан" на венчању би могли да се нађу глумица Меган Маркл, Серенина добра пријатељица, чији би пратилац ни мање ни више могао да буде принц Хари. Наиме, шушка се да су Меган и принц Хари у вези, па би овај пар могао да увелича славље млађе сестре Вилијамс.

"Меган и Серена су добре пријатељице, дуго се познају, тако да ће она добити позивницу, а њен "плус један" ће вероватно бити принц Хари. Вилијемсова и Алексис Оханијан још увек нису објавили тачан датум венчања, али су наговестили пријатељима када би то могло да буде, како би они имали у плану свој долазак", рекао је извор близак другој тенисерки света Серени Вилијемс.

Нема сумње, о овом догађају ће се тек причати током године, а једно од главних питање је и ко ће од тенисера и тенисерки бити позван на ово славље.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар