Ракитић: Модрић ме је наговарао да дођем у Реал!

Модрић је особа коју много поштујем. Наравно, да је способан играти и за Барселону, јер за мене је он један од три најбоља играча у свијету на својој позицији, каже Ракитић!

Фудбал 21.03.2017 | 12:30
Ракитић: Модрић ме је наговарао да дођем у Реал!
Иван Ракитић, фудбалер Барселоне открио је за шпанске медије да га је Лука Модрић, саиграч из репрезентације Хрватске наговарао да дође у Реал Мадрид прије одлуке да из Севије дође на Ноу Камп.

Ракитић који је у Барселону стигао 2014. године недавно је продужио уговор до 2021. године, али каже да га његов добар пријатељ покушао наговорити да дође на Сантијаго Бернабеу.

“Када сам био у Севији наговарао ме да дођем у Реал. Сада ће то сигурно бити још теже. Он је особа коју много поштујем. Наравно, да је способан играти и за Барселону, јер за мене је он један од три најбоља играча у свијету на својој позицији. Много уживам када играм с њим, и уз пуно поштовање према свима осталима Реал је потпуно другачији с њим и без њега“, казао је Ракитић.

Сјајни хрватски фудбалер каријеру је почео у Базелу из којег је прешао у Шалке 04, а потом у Севију. Од доласка у “Барсу“ одиграо је 146 такмичарских утакмица и постигао 23 гола. У дресу репрезентације Хрватске наступио је 81 пут уз 13 погодака.

Извор: Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар