Rakitić: Modrić me je nagovarao da dođem u Real!

Modrić je osoba koju mnogo poštujem. Naravno, da je sposoban igrati i za Barselonu, jer za mene je on jedan od tri najbolja igrača u svijetu na svojoj poziciji, kaže Rakitić!

Fudbal 21.03.2017 | 12:30
Rakitić: Modrić me je nagovarao da dođem u Real!
Ivan Rakitić, fudbaler Barselone otkrio je za španske medije da ga je Luka Modrić, saigrač iz reprezentacije Hrvatske nagovarao da dođe u Real Madrid prije odluke da iz Sevije dođe na Nou Kamp.

Rakitić koji je u Barselonu stigao 2014. godine nedavno je produžio ugovor do 2021. godine, ali kaže da ga njegov dobar prijatelj pokušao nagovoriti da dođe na Santijago Bernabeu.

“Kada sam bio u Seviji nagovarao me da dođem u Real. Sada će to sigurno biti još teže. On je osoba koju mnogo poštujem. Naravno, da je sposoban igrati i za Barselonu, jer za mene je on jedan od tri najbolja igrača u svijetu na svojoj poziciji. Mnogo uživam kada igram s njim, i uz puno poštovanje prema svima ostalima Real je potpuno drugačiji s njim i bez njega“, kazao je Rakitić.

Sjajni hrvatski fudbaler karijeru je počeo u Bazelu iz kojeg je prešao u Šalke 04, a potom u Seviju. Od dolaska u “Barsu“ odigrao je 146 takmičarskih utakmica i postigao 23 gola. U dresu reprezentacije Hrvatske nastupio je 81 put uz 13 pogodaka.

Izvor: Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar